Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Kertépítés, gyepszőnyeg telepítés Balatonakaliban

Egy kert felújítása Balatonakaliban

Balatonakaliban egy családi ház kertjét kellett felújítanunk. A megbízás az elöregedett növényzet ritkítása, pótlása, a régi gyep cseréje és egy automata öntözőrendszer kiépítése volt.

  • A nyári kertépítés miatt több szakmai alapkérdést is tisztázni kellett még a kertfelmérés előtt:
  • milyen lehetőségek vannak füvesítésre?
  • érdemes-e automata öntözőrendszert építtetni?
  • mikor lehetne a túlburjánzott növényzetet megritkítani?
  • mennyi idő után lesz használható a kert?

Kertépítés nyáron - (nem csak) Balatonakalin

A kertépítés nyáron ma már teljes biztonsággal kivitelezhető - akár a legnagyobb kánikulában is. Ha betartjuk az alapvető szakmai kritériumokat, akkor semmitől nem kell tartanunk. Konténeres növényanyag és öntözés, öntözés, és öntözés...

Első pillantásra feltűnt nekünk, hogy korábban szakavatott kezek dolgozhattak a kertben. A gondosan összeválogatott örökzöldek és cserjék harmóniája, rendkívül jó ízlésre utalt. Mi sem szerettük volna alább adni. Mivel június közepén jártunk a felméréskor, a magvetés szóba sem jöhetett, így végül gyepszőnyeget raktunk le.

A kertben már adott volt egy fúrt kút, így szivattyúról üzemelő rendszert építettünk. Ennek telepítési költsége biztosan megtérült már az első kettő nyár alatt! Jó ha tudjuk: az "ingyen víz" pár év alatt képes visszahozni az automata öntözőrendszer árát! A neves márkák - mint a Toro, Rain Bird és Hunter - közül a háziak végül az utóbbit választották.

Hatalmas dilemmát okozott a megrendelői oldalon, hogy mikor lehetne visszavágni a növényeket. Miután pár perc alatt ismertettük az un. zöldmetszés lényegét, már nem volt több kérdés. A hatalmas leyland ciprusokat a kivitelezés alatt alaposan visszavágtuk, néhány növényt itt-ott pótoltuk.

A gyeptégla legyökeresedési ideje Balatonakaliban is kb. 10-12 nap volt, így a háziaknak még egy teljes hónap állt rendelkezésre a nyárból, hogy saját nyaralókertjükben élvezzék a balatoni riviéra szépségét...

Görgessen tovább, és nézegessen kertépítés képeket!

14+ éves

gyakorlat

145+ épített

álomkert

266+ boldog

megbízó

22+ hektár

gyeptégla

Kertépítős képek Balatonakaliból

Balaton környéki, budapesti vagy Buda környéki kertje megújításán gondolkozik?

Ide kattintva kérjen tőlem árajánlatot kertépítésre / gyepszőnyeg telepítésére.

Ha prémium minőségű gyepszőnyeget szeretne Gyálról, használja a gyepszőnyeg kalkulátort! Kertje négyzetméterben mért területe alapján ott nem csak pár pillanat alatt kiszámíthatja a szükséges készgyep árát (helyszínre szállítással együtt vagy saját szállítással), de az időpont megjelölése mellett meg is rendelheti azt.

Kertépítés Balatonakali közelében is

Telepítettünk már öntözőrendszert Balatonfüreden, fektettünk gyepszőnyeget Tihanyban, építettünk mediterrán kertet Csopakon.

Szívesen elmegyünk egy-egy sziklakert vagy kerti tó építés, térkövezés miatt is bármelyik frissítésre áhítozó kertbe Balatonalmádi, Alsóörs, Lovas településeken is, vagy azok szomszédságában, további 10-20 kilométeres távolságban.

Várom megkeresését telefonon, emailben vagy az oldal tetején található menüpontok mögött elérhető üzenetküldési lehetőségek valamelyikén!

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Kertépítés, gyepszőnyegtelepítés térkép
palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu