Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Kertépítés, gyepszőnyeg telepítés Alsóörsön

Kevés ápolást igénylő alsóörsi kert

Egy alsóörsi nyaraló elöregedett kertjéből született ez a viszonylag kevés ápolást igénylő, könnyen karbantartható kertecske. Tulajdonosváltást követően az udvar komplett átépítésével kora tavasszal kerestek meg minket. Mivel időben jött a felkérés nem volt akadálya a nyár előtti kivitelezésnek.
Mint általában a legtöbb Megrendelő fejében, itt is megvolt a "rendelkezésre álló keret". Nagyon bölcsen tették, hogy már az első találkozáskor nyílt lapokkal játszottak, így sokkal könnyebben adtunk mi is szakmai tanácsokat és ötletek. Már a kerttervezés és árajánlat adás stádiumában igazodnunk kellett ehhez a bizonyos anyagi kerethez., így hamar előkerültek az ilyenkor szokásos kérdések:

A fenti kérdéseket hamar tisztáztuk. A döntés hamar megszületett. Hogy a tökéletes pázsitról, azaz gyepszőnyegről és az automata öntözőrendszerről sem kelljen lemondani, a növények méretét vettük le minimumra. Így minden kérés és szakmai elvárás végül belefért a szűkös büdzsébe. Az árajánlatot a benne lévő műszaki tartalommal hamar elfogadták. Ár-érték arányban a lehető legjobb kompromisszumot kötötték a Megrendelők - mind velünk, mind önmagukkal.

Kertépítés Alsóörsön - mindössze 10 nap alatt!

A szép fű és a növények rendszeres öntözést igényelnek. Az öntözéshez pedig az automata öntözőrendszer – nem csak nyaralók kertjében! – ma már elengedhetetlen.
A füvesítés gyepszőnyeggel történt, az öntözést pedig egy Hunter automata öntözőrendszerrel oldottuk meg, hálózati vízforrásról.
A professzionális gyepápolás nélkülözhetetlen része a rendszeres fűnyírás is. Ebben a kertben az igényes Megrendelő robotfűnyíróra bízta ezt a feladatot. Azért jobb, ha a kert van értünk, mint mi a kertért, nem?! Így az alsóörsi nyaraló továbbra is a balatoni nyárról szól és nem a fűnyírásról. Egy szép kert született, amely minimális fenntartási feladatokkal és költségekkel terheli új tulajdonosát...

Görgessen tovább, és nézegessen kertépítés képeket!

14+ éves

gyakorlat

145+ épített

álomkert

266+ boldog

megbízó

22+ hektár

gyeptégla

Kertépítős képek Alsóörsről

Balaton környéki, budapesti vagy Buda környéki kertje megújításán gondolkozik?

Ide kattintva kérjen tőlem árajánlatot kertépítésre / gyepszőnyeg telepítésére.

Ha prémium minőségű gyepszőnyeget szeretne Gyálról, használja a gyepszőnyeg kalkulátort! Kertje négyzetméterben mért területe alapján ott nem csak pár pillanat alatt kiszámíthatja a szükséges készgyep árát (helyszínre szállítással együtt vagy saját szállítással), de az időpont megjelölése mellett meg is rendelheti azt.

Kertépítés Alsóörs közelében is

Telepítettünk már öntözőrendszert Balatonalmádiban, fektettünk gyepszőnyeget Balatonvilágoson vagy Siófokon.

Szívesen elmegyünk egy-egy sziklakert vagy kerti tó építés, térkövezés miatt is bármelyik frissítésre áhítozó kertbe Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya településeken is, vagy azok szomszédságában, további 10-20 kilométeres távolságban.

Várom megkeresését telefonon, emailben vagy az oldal tetején található menüpontok mögött elérhető üzenetküldési lehetőségek valamelyikén!

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Kertépítés, gyepszőnyegtelepítés térkép
palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu