Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Gyepszőnyeg Akció
És Gyeptégla Rendelés Azonnal

Gyepszőnyeg lerakás vagy fűmagvetés?
Ez a leggyakoribb kérdés amit kert építőként a legtöbbet hallok.
Mindkettőnek vannak előnyei, de ha gyommagvaktól mentes, gyorsan
használhatóvá váló és könnyen karbantartható gyepet szeretne,
Akkor a gyepszőnyeg legyen gyeptégla!

Nézze meg akciós áraimat: Rendeljen gyepszőnyeget házhoz szállítással most!

Palkovits Márk, a PalkovitsKert alapítója

Legyen zöld gyepszőnyege már holnap!

Vagy olvassa - görgesse tovább még több információért!

Tudja, mekkora a kertje? Akkor a gyepszőnyeg
gyeptégla árát azonnal kiszámoljuk Önnek!

Nálunk nincsen minimálisan rendelhető gyepszőnyeg mennyiség.

Az egységár - amely a megrendelés nagyságától függ - az alábbi táblázatban található. Ha tudja, mekkora a füvesítendő terület, csak görgessen lejjebb, írja be a konkrét négyzetméter értéket a gyepszőnyeg kalkulátorba, amely ez alapján azonnal kiszámolja Önnek, mibe kerül az új gyepszőnyege!

Az árak 2020. március 07-től visszavonásig érvényesek.

SPORT és MEDITERRÁN gyepeket kínálunk, azonos áron.

Online rendszerünk folyamatosan naprakészen mutatja, mely fajták érhetők el a jelenlegi időszakban.

Gyepszőnyeg

1-50 m2

bruttó 2 008 Ft / m2

Gyepszőnyeg

51-150 m2

bruttó 1 833 Ft / m2

Gyepszőnyeg

151-400 m2

bruttó 1 766 Ft / m2

Gyepszőnyeg

401-999 m2

bruttó 1 613 Ft / m2

Gyepszőnyeg

1000 m2 felett

bruttó 1 446 Ft / m2

Kérdése van
gyepszőnyeggel
kapcsolatban?

KLIKKELJEN RÁ! >>

A felszedett gyepszőnyeg tekercs kiterített mérete: 40 cm x 250 cm, tehát kereken 1 m2. Ez a TPI (Nemzetközi Gyepszőnyeggyártók Szövetsége) által előírt nemzetközi szabványméret.


Feltekert állapotban raklapra pakolva adjuk át Önnek. Egy tekercs szélessége 40 cm, magassága 30-35 cm. Maximum 50 m2-t tudunk feltenni egy raklapra. Térfogatra egy ilyen gyepszőnyeggel megrakott raklap kb. (100x140x150) 1.5 köbméter.

Gyepszőnyeg tekercs súlya: 1 db=1 m2 ~ 18-22 kg (nedvességtartalom függvényében)

A gyepszőnyeg roládok átlagosan 2 cm földréteggel kerülnek felszedésre. Rendeléskor – a nemzetközileg is elfogadott ajánlások szerint – érdemes +5% vágási veszteséggel számolni.

Kizárólag SPORT és MEDITERRÁN gyepszőnyegek kaphatóak.

Nem. A kiszállítási díj mindig egyedileg a megrendelt gyepszőnyeg mennyisége (súlya) és a telephelytől (2360, Gyál külterület) való távolság alapján kerül kiszámításra. Online rendszerünk kiszámolja Önnek a szállítási díjat is.


10-15 m2 mennyiség esetén személyautóval, a 15-30 m2 – ez kb. 300-600 kg-ot jelent! – egy komolyabb utánfutóval is szállítható az áru. Csak az ennél nagyobb gyepszőnyeg tételeknél javasolt a kiszállítás megrendelése.

A gyepet felszedéskor raklapra helyezzük – így készítve elő az elszállításra. Az online rendeléskor Önnek 3 lehetőséget is felkínálunk választásra.


Személyes átvétel – amikor Ön szállítja el a gyepet

 • Saját elszállítás esetén érdemes EUR csere-raklappal (maximum 50 m2/raklap) készülni. Ha erre nincsen lehetősége, akkor lehetőség van a gyepszőnyeg, un. „egyutas raklapon” (maximum 50 m2/raklap) való elszállítására is. Az egyutas raklapok nem válthatók vissza!
 • Kisebb – személyautóban is szállítható, kb. 15 m2 alatti – tételeknél választható a „Nem kérek raklapot” opció.

Házhoz szállítás – amikor kiszállítjuk Önnek a gyepet

 • 100 m2 mennyiségig kézi rakodásos autóval, amelyről az áru lepakolása a Megrendelő feladata. Így az online rendelésnél választhatja a „Nem kérek raklapot” opciót, mert azt a fuvaros visszahozza nekünk.
 • A 100 m2 feletti mennyiségek házhoz szállítása már – szinte minden esetben – önrakodó, azaz darus teherautóval történik. Ön kettő lehetőség közül választhat ilyenkor: Vagy biztosítja a megfelelő számú „EUR csere-raklapokat” a kiszállításkor, vagy a kedvező árú „egyutas raklapon” rendeli meg a terméket.

A teherautók indokolatlan állásideje után bruttó 6.000 Ft óradíj kerül felszámolásra!

Igen, próbálunk minden esetben az Ügyfelek igényeihez alkalmazkodni. Kiszállításra munkanapokon 8 – 17 óra között van lehetőség.


Amennyiben Ön szállítja el a gyepet:

 • Magánszemélyek esetében a rendeléseket 1-2 munkanappal előbb kérjük leadni!
 • Céges rendelések esetében – a 2015. március 1.-én bevezetett EKAER rendszer miatt – minimum 2 munkanap átfutással kell számolni!

 Ha házhoz szállítást is szeretne:

 • akkor minimum 5 munkanappal előbb le kell adni a magánszemélyes, és a céges rendeléseket is!

Igen. Munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8:00 – 11:45-ig lehet jönni gyáli telepünkre a már korábban online megrendelt - és visszaigazolt - gyepért. Ünnepnapokon és munkaszüneti napokon a telep zárva tart.


A gépi felrakodást a telephelyi személyes átvételkor csak nyitott teherautóra lehetséges! A kisebb mennyiségek utánfutóra, zárt kisteherautóba vagy személyautóba történő kézi berakodása a Megrendelő feladata!

FONTOS! Minimális várakozási idővel (20-50 perc) mindenkinek érdemes számolni. A kisebb – 50 m2 alatti – tételeknél javasolt a 9 óra utáni érkezés – a komolyabb várakozás elkerülése végett!

FONTOS! Gyepszőnyeget saját szállításra csak a szállító jármű forgalmi engedélyében feltüntetett súlyhatáráig adhatunk ki.

Készpénzzel az átvételkor, előre utalással, vagy gyáli irodánkban, még a felszedést megelőző munkanapokon készpénzzel.


Telephelyen az átvételkor:

 • A telephelyi személyes átvétel esetén a fizetés csak készpénzzel lehetséges - kizárólag 300 m2-ig. Bankkártyás fizetésre sajnos nincsen még lehetőség.
  Nagyobb mennyiségű gyepszőnyeg rendelésekor – 300 m2 felett – a teljes vételárat előre utalással kell kiegyenlíteni. Ez esetben időben adja le rendelését, minimum 5 munkanappal az elszállítás előtt!

Amennyiben mi szállítjuk ki Önnek a gyepet:

 • Kizárólag előre utalással. Kizárólag a teljes vételár beérkezése után lehetséges a rendelés teljesítése. Minimálisan számolni kell 5 munkanap átfutási idővel!
  Az eredeti számla másolatát emailben elküldjük az utaláshoz. Az eredetit az utalás beérkezését követően 3 munkanapon belül postára adjuk.

A 30 hektáron elterülő gyepszőnyeg-telep, az M5-ös és M0-ás autópályák találkozásának közelében, Gyál külterületén található. Tehát nincs utca és házszám sem.


Miután Ön online is leadta már a rendelést, annak elfogadásáról – munkanapokon 12-24 órán belül – emailben értesítjük. Ebben a levélben találja majd az útvonaltervet, amely alapján könnyedén eljuthat hozzánk.

Gyepszőnyeg és gyepszőnyeg-szállítási ár kalkulátor
Tudja meg azonnal, mennyiben kerül, és rendelje is meg!

Az alábbi gyepszőnyeg megrendelő űrlap segítségével kiszámolhatja mennyibe is kerül a gyeptégla, és mennyi a pontos szállítási költség.

Nincs meglepetés, nincs apró betű!

Betöltés

Amennyiben kérdése lenne a gyepszőnyeg megrendelésével, az átvétel időpontjával kapcsolatban, vagy egyéb szakmai részleteket tisztázna,
kérem hívjon fel a +36 20 256 0079 telefonszámon, kizárólag munkanapokon 9 és 17 óra között!

A leggyakrabban felmerülő egyéb kérdésekre a válaszokat itt találja.

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu