Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

GYEPSZŐNYEG AKCIÓ
ÉS GYEPTÉGLA RENDELÉS AZONNAL

Gyepszőnyeg lerakás vagy fűmagvetés?
Ez a leggyakoribb kérdés amit kert építőként a legtöbbet hallok.
Mindkettőnek vannak előnyei, de ha gyommagvaktól mentes, gyorsan
használhatóvá váló és könnyen karbantartható gyepet szeretne,
Akkor a gyepszőnyeg legyen gyeptégla!

Nézze meg akciós áraimat:
Rendeljen gyepszőnyeget házhoz szállítással vagy vigye el Ön gyáli telepünkről!

Palkovits Márk, a PalkovitsKert alapítója

Legyen zöld gyepszőnyege már holnap!

 

Választhat hivatásos fuvarozó helyett saját szállítást, és minimális rendelhető mennyiség sincs.

Tudja, mekkora a kertje? Akkor a gyepszőnyeg
gyeptégla árát azonnal kiszámolom Önnek!

Nálam nincsen minimálisan rendelhető gyepszőnyeg mennyiség.

Az egységár - amely a megrendelés nagyságától függ - az alábbi táblázatban található. Ha tudja, mekkora a füvesítendő terület, csak görgessen lejjebb, írja be a konkrét négyzetméter értéket a gyepszőnyeg kalkulátorba, amely ez alapján azonnal kiszámolja Önnek, mibe kerül az új gyepszőnyege!

Az árak 2023. március 06-tól, visszavonásig érvényesek. Az árváltozás joga fenntartva!

SPORT és MEDITERRÁN gyepeket kínálok, azonos áron.

Online rendszerem folyamatosan naprakészen mutatja, mely fajták érhetők el a jelenlegi időszakban.

Gyepszőnyeg

1-50 m2

bruttó 2 595 Ft / m2

Gyepszőnyeg

51-150 m2

bruttó 2 383 Ft / m2

Gyepszőnyeg

151-400 m2

bruttó 2 304 Ft / m2

Gyepszőnyeg

401-1000 m2

bruttó 2 102 Ft / m2

Gyepszőnyeg

1001 m2 -től

bruttó 1 901 Ft / m2

Kérdése van
gyepszőnyeggel
kapcsolatban?

KLIKKELJEN RÁ! >>

A felszedett gyepszőnyeg tekercs kiterített mérete: 40 cm x 250 cm, tehát kereken 1 m2. Ez a TPI (Nemzetközi Gyepszőnyeggyártók Szövetsége) által előírt nemzetközi szabványméret.


Feltekert állapotban raklapra pakolva adjuk át Önnek. Egy tekercs szélessége 40 cm, magassága 30-35 cm. Maximum 50 m2-t tudunk feltenni egy raklapra. Térfogatra egy ilyen gyepszőnyeggel megrakott raklap kb. (100x140x150) 1.5 köbméter.

Gyepszőnyeg tekercs súlya: 1 db=1 m2 ~ 22-25 kg (nedvességtartalom függvényében)

A gyepszőnyeg roládok átlagosan 2 cm földréteggel kerülnek felszedésre. Rendeléskor – a nemzetközileg is elfogadott ajánlások szerint – érdemes +5% vágási veszteséggel számolni.

Kizárólag SPORT és MEDITERRÁN gyepszőnyegek kaphatóak.

Nem. A kiszállítási díj mindig egyedileg a megrendelt gyepszőnyeg mennyisége (súlya) és a telephelytől (2360, Gyál külterület) való távolság alapján kerül kiszámításra. Online rendszerünk kiszámolja Önnek a szállítási díjat is.


10-15 m2 mennyiség esetén személyautóval, a 15-30 m2 – ez kb. 350-700 kg-ot jelent! – egy komolyabb utánfutóval is szállítható az áru. Csak az ennél nagyobb gyepszőnyeg tételeknél javasolt a kiszállítás megrendelése.

A gyepet felszedéskor EUR raklapra helyezzük – így készítve elő az elszállításra. Az online rendeléskor Önnek 2 lehetőséget is felkínálunk választásra.


Személyes átvétel – amikor Ön szállítja el a gyepet

 • Saját elszállítás esetén érdemes EUR csere-raklappal (maximum 50 m2/raklap) készülni, de természetesen - díj ellenében - tőlünk is megvásárolhatja azokat. A raklapok bérlésre is van lehetőség. A raklapkok díját – amennyiben Ön visszaszállítja hozzánk gyáli telephelyünkre, – a raklaphasználati díj levonása után visszatérítjük.  A raklaphasználat díja: bruttó 1.270 Ft/db. Visszaváltásra a lehetőség 30 naptári nap.
 • Kisebb – személyautóban is szállítható, kb. 15 m2 alatti – tételeknél választható a „Nem kérek raklapot” opció.

Házhoz szállítás – amikor kiszállítjuk Önnek a gyepet

  • 160 m2 mennyiségig kézi rakodásos autóval, amelyről az áru lepakolása a Megrendelő feladata. Amennyiben igényt tart rá, a Fuvarozó – térítés ellenében – lepakolja a rakományt Ön helyett, közvetlenül a gépkocsi mellé. Így az online rendelésnél csak a „Nem kérek raklapot” opció választható, mert azt a fuvaros visszahozza nekünk.
  • A 160 m2 feletti mennyiségek házhoz szállítása már – szinte minden esetben – önrakodó, azaz darus teherautóval történik. Ön ebben az esetben megvásárolja vagy bérli tőlünk a megfelelő számú „EUR raklapokat”. A raklapok díját – amennyiben Ön visszaszállítja hozzánk gyáli telephelyünkre, – a raklap használati díj levonása után visszatérítjük.  A raklaphasználat díja: bruttó 1.270 Ft/db. Visszaváltásra a lehetőség 30 naptári nap.

Csere EUR raklapok beszámítására nincsen lehetőség!

A teherautók indokolatlan állásideje után bruttó 15.000 Ft óradíj kerül felszámolásra!

Igen, próbálunk minden esetben az Ügyfelek igényeihez alkalmazkodni. Kiszállításra munkanapokon 8 – 16 óra között van lehetőség. Ünnepnapokon és munkaszüneti napokon nincsen kiszállítás.


Ha házhoz szállítást szeretne:

 • akkor minimum 5 munkanappal előbb le kell adni a magánszemélyes, és a céges rendeléseket is!

Igen. Munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8:00 – 11:45-ig lehet jönni gyáli telepünkre a már korábban online megrendelt - és visszaigazolt - gyepért. Ünnepnapokon és munkaszüneti napokon a telep zárva tart.


A gépi felrakodást a telephelyi személyes átvételkor csak nyitott teherautóra lehetséges! A kisebb mennyiségek utánfutóra, zárt kisteherautóba vagy személyautóba történő kézi berakodása a Megrendelő feladata!

FONTOS! Minimális várakozási idővel (20-50 perc) mindenkinek érdemes számolni. A kisebb – 50 m2 alatti – tételeknél javasolt a 9 óra utáni érkezés – a komolyabb várakozás elkerülése végett!

FONTOS! Gyepszőnyeget saját szállításra csak a szállító jármű forgalmi engedélyében feltüntetett súlyhatáráig adhatunk ki. A gyeptekercsek súlya nedvességtől függően átlagban 23-25 kg között változik. De egy nagyobb esőzés után akár elérheti a 30 kg-ot is!

Az aktuális tömeg, – azaz az általunk lemért tömeg – meghatározására mindig az elszállítás napján kerül sor. Kérem, ezt vegyék figyelembe a szállítójármű kiválasztásánál!

Készpénzzel az átvételkor, előre utalással, vagy gyáli irodánkban, még a felszedést megelőző munkanapokon készpénzzel.


Telephelyen az átvételkor:

 • A telephelyi személyes átvétel esetén a fizetés csak készpénzzel lehetséges - kizárólag 300 m2-ig. Bankkártyás fizetésre sajnos nincsen még lehetőség.
  Nagyobb mennyiségű gyepszőnyeg rendelésekor – 300 m2 felett – a teljes vételárat előre utalással kell kiegyenlíteni. Ez esetben időben adja le rendelését, minimum 3 munkanappal az elszállítás előtt!

Amennyiben mi szállítjuk ki Önnek a gyepet:

 • A gyepszőnyeg és műtrágyák ellenérékét csak előre utalással van lehetőség rendezni. Kizárólag a teljes vételár beérkezése után lehetséges a rendelés teljesítése. Minimálisan számolni kell 5 munkanap átfutási idővel!
  Emailben díjbekérőt küldünk az utaláshoz. A számlát kiszállításkor a fuvaros viszi magával és átadja Önnek, vagy a teljesítést követően legkésőbb 3 munkanapon belül postára adjuk.
 • A fuvar- és lerakodás díját kiszállításkor kell kp-ban rendezni a söfőrrel. A kiszállításról kp-s számlát a fuvarozó alvállalkozó ad Önnek. 

A 30 hektáron elterülő gyepszőnyeg-telep, az M5-ös és M0-ás autópályák találkozásának közelében, Gyál külterületén található. Tehát nincs utca és házszám sem.


Miután Ön online is leadta már a rendelést, annak elfogadásáról – munkanapokon 12-24 órán belül – emailben értesítjük. Ebben a levélben találja majd az útvonaltervet, amely alapján könnyedén eljuthat hozzánk.

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Gyepszőnyeg és gyepszőnyeg-szállítási ár kalkulátor
Tudja meg azonnal, mennyiben kerül, és rendelje is meg!

Az alábbi gyepszőnyeg megrendelő űrlap segítségével kiszámolhatja mennyibe is kerül a gyeptégla, és mennyi a pontos szállítási költség. De választhat hivatásos fuvarozó helyett saját szállítást, és minimális rendelhető mennyiség sincs.

Nincs meglepetés, nincs apró betű!

 

Az árak 2023. március 06-tól, visszavonásig érvényesek. Az árváltozás joga fenntartva!

Betöltés

Amennyiben kérdése lenne a gyepszőnyeg megrendelésével, az átvétel időpontjával kapcsolatban, vagy egyéb szakmai részleteket tisztázna,
kérem hívjon fel a +36 20 256 0079 telefonszámon, kizárólag munkanapokon 9 és 17 óra között!

A leggyakrabban felmerülő egyéb kérdésekre a válaszokat itt találja.

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu