Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom!
+36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk
Ajánlatkérés Gyepszőnyeg rendelés

Miért válasszon bennünket?

A kertépítés felemelő, hangulatos kertészkedésnek tűnik mindaddig, míg hozzá nem kezdünk.

Az ugyan jó, hogy erre az alkalomra összejön a család, de hiába a lelkesedés, ezek nem pótolhatják a komoly szakértelmet. A „csináld magad” műfajú boldog rendezgetést egy idő múlva nagy valószínűséggel megterhelő, monoton és sziszifuszi munka váltja fel.

A kertépítés azért komoly szakértelmet igénylő szakma, mert a hibás tervezés vagy a rossz kivitelezés több százezer forintos károkat okozhat. A kert és a pénztárcánk érdekében nagyon meg kell tehát fontolnunk, kit bízunk meg a munkával.

9 érv a PalkovitsKert mellett

 1. A PalkovitsKert egy olyan 2008 óta működő kertészeti családi vállalkozás, mely évről évre kerttulajdonosok álmait váltja valóra. Kertjeiket benépesítettük azokkal a növényekkel, cserjékkel, fákkal, kutakkal, tavakkal és utakkal, amelyeket megálmodtak. Ezek az élettelivé vált kertek bizonyítják szakértelmünket.
  Megrendelőink elégedettségéről referenciáink tanúskodnak.
 2. Kizárólag a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával dolgozunk. Árainkkal nem a piaci árversenyt akarjuk megnyerni. (Ezt leginkább a gyengébb műszaki tartalom alacsonyabb áraival szokták elérni.
  Színvonalas és hosszú élettartamú, prémium termékekben gondolkodunk, és azokkal is dolgozunk. Ezek ráadásul – ellentétben a közhiedelemmel – soha nem drágábbak, mint a multik polcain lévő, díszes csomagolású termékek.
 3. Az előző két pontból következik, hogy az általunk megépített kertek hosszú éveken át biztosítanak nyugalmas kikapcsolódást a tulajdonosaik számára.
  A mi munkánk után nem lesznek költséges és visszatérő javítgatások, kiegészítések. Hosszú távon így Ön nem csak nyugalmat, de akár 45% megtakarítást is elérhet.
 4. Munkánkért teljes körű garanciát vállalunk. Évi 30 milliós felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy a véletlenek se okozhassanak problémát.
 5. Határidőre dolgozunk. Számolhat velünk! Mi tartjuk az előre megállapodott ütemtervet.
 6. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást. Cégünk nem „nagyüzemi” módon dolgozik, hanem maximális odafigyeléssel minden egyes megrendelőre és megrendelésre.
 7. Egyenesség, korrektség, őszinteség – ezekre építjük kapcsolatainkat. Valljuk, hogy a tisztességes hozzáállás rendkívül fontos! A munkát nem alvállalkozókkal végeztetjük el. Ügyfeleink azzal dolgoznak, akinek a megrendeléskor bizalmat szavaztak.
 8. Minden esetben részletesen ismertetjük ügyfeleinkkel a technikai/szakmai lehetőségeket. Segítünk az ár-érték arányok mérlegelésében. Ezt követően a lehetőségeket ügyfeleink személyes döntése alapján igazítjuk a rendelkezésre álló anyagiakhoz.
 9. Nem vagyunk ezermesterek, és nem is akarunk annak tűnni. Csak azt vállaljuk és azt csináljuk, amihez értünk!

Gyönyörű, minőségi anyagok és növények felhasználásával készült kertet szeretne? Igazoltan professzionális szakemberekkel dolgoztatna? Hívjon bennünket telefonon, vagy írjon nekünk e-mailt!

Mi a nyári kert teremtés sikerének 3 titka? Lehetséges-e kertet építeni nyáron? 10 emberből 9 szerint esélytelen a dolog.

Dekoratív, tartósan szép kertet szeretnénk? Nagyszerű! Célunk elérése innentől lényegében két tényezőtől függ.

Ássuk bele magunkat a kertépítés árajánlat lényeges részleteibe! Tételes ajánlatot kapott a kertjére? Ha nem, akkor…

Sajnos nagyon kevesen kérik kertészmérnök segítségét, hogy ötleteiket, elképzeléseiket és vágyaikat „fésülje össze”.

Egy amatőr számára a “tökéletes” kerttervezés és kertépítés erőt próbáló feladat. És a következő recept követésével?

Szavazzon Ön is!
 • Hunter34%
 • Nincsen öntözőm34%
 • Toro22%
 • Rain Bird6%
 • Más márkájú3%

Loading ... Loading ...