Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Miért válasszon bennünket?

A kertépítés felemelő, hangulatos kertészkedésnek tűnik mindaddig, míg hozzá nem kezdünk.

Az ugyan jó, hogy erre az alkalomra összejön a család, de hiába a lelkesedés, ezek nem pótolhatják a komoly szakértelmet. A „csináld magad” műfajú boldog rendezgetést egy idő múlva nagy valószínűséggel megterhelő, monoton és sziszifuszi munka váltja fel.

A kertépítés azért komoly szakértelmet igénylő szakma, mert a hibás tervezés vagy a rossz kivitelezés több százezer forintos károkat okozhat. A kert és a pénztárcánk érdekében nagyon meg kell tehát fontolnunk, kit bízunk meg a munkával.

9 érv a PalkovitsKert mellett

 1. A PalkovitsKert egy olyan 2008 óta működő kertészeti családi vállalkozás, mely évről évre kerttulajdonosok álmait váltja valóra. Kertjeiket benépesítettük azokkal a növényekkel, cserjékkel, fákkal, kutakkal, tavakkal és utakkal, amelyeket megálmodtak. Ezek az élettelivé vált kertek bizonyítják szakértelmünket.
  Megrendelőink elégedettségéről referenciáink tanúskodnak.
 2. Kizárólag a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával dolgozunk. Árainkkal nem a piaci árversenyt akarjuk megnyerni. (Ezt leginkább a gyengébb műszaki tartalom alacsonyabb áraival szokták elérni.
  Színvonalas és hosszú élettartamú, prémium termékekben gondolkodunk, és azokkal is dolgozunk. Ezek ráadásul – ellentétben a közhiedelemmel – soha nem drágábbak, mint a multik polcain lévő, díszes csomagolású termékek.
 3. Az előző két pontból következik, hogy az általunk megépített kertek hosszú éveken át biztosítanak nyugalmas kikapcsolódást a tulajdonosaik számára.
  A mi munkánk után nem lesznek költséges és visszatérő javítgatások, kiegészítések. Hosszú távon így Ön nem csak nyugalmat, de akár 45% megtakarítást is elérhet.
 4. Munkánkért teljes körű garanciát vállalunk. Évi 30 milliós felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy a véletlenek se okozhassanak problémát.
 5. Határidőre dolgozunk. Számolhat velünk! Mi tartjuk az előre megállapodott ütemtervet.
 6. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást. Cégünk nem „nagyüzemi” módon dolgozik, hanem maximális odafigyeléssel minden egyes megrendelőre és megrendelésre.
 7. Egyenesség, korrektség, őszinteség – ezekre építjük kapcsolatainkat. Valljuk, hogy a tisztességes hozzáállás rendkívül fontos! A munkát nem alvállalkozókkal végeztetjük el. Ügyfeleink azzal dolgoznak, akinek a megrendeléskor bizalmat szavaztak.
 8. Minden esetben részletesen ismertetjük ügyfeleinkkel a technikai/szakmai lehetőségeket. Segítünk az ár-érték arányok mérlegelésében. Ezt követően a lehetőségeket ügyfeleink személyes döntése alapján igazítjuk a rendelkezésre álló anyagiakhoz.
 9. Nem vagyunk ezermesterek, és nem is akarunk annak tűnni. Csak azt vállaljuk és azt csináljuk, amihez értünk!

Gyönyörű, minőségi anyagok és növények felhasználásával készült kertet szeretne? Igazoltan professzionális szakemberekkel dolgoztatna? Hívjon bennünket telefonon, vagy írjon nekünk e-mailt!

További fontos és érdekes oldalak a témában:

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2021

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2021

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

Legfrissebb híreink

Kertépítés télen
Az alábbi cikk arra hivatott, hogy letisztázza: lehetséges e a kertépítés télen. Érdekli Önt is az igazság? Hát ...
Befejeztük gyepszőnyeg kitermelésünket az idei évre
2020. december 18-tól – a hazai időjárási viszonyok miatt – leállítottuk a prémium gyepszőnyeg kitermelést Gyálon. Nyitás: 2021. ...
Itt a víztelenítés ideje – kerti öntözőrendszer téliesítés ősszel
Lassan vége az ősznek és jön a tél. Elérkezett az ideje a kerti öntözők víztelenítésének. Lássuk mit is ...

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu