Miért válasszon bennünket?

A kertépítés felemelő, hangulatos kertészkedésnek tűnik mindaddig, míg hozzá nem kezdünk.

Az ugyan jó, hogy erre az alkalomra összejön a család, de hiába a lelkesedés, ezek nem pótolhatják a komoly szakértelmet. A „csináld magad” műfajú boldog rendezgetést egy idő múlva nagy valószínűséggel megterhelő, monoton és sziszifuszi munka váltja fel.

A kertépítés azért komoly szakértelmet igénylő szakma, mert a hibás tervezés vagy a rossz kivitelezés több százezer forintos károkat okozhat. A kert és a pénztárcánk érdekében nagyon meg kell tehát fontolnunk, kit bízunk meg a munkával.

9 érv a PalkovitsKert mellett

 1. A PalkovitsKert egy olyan 2008 óta működő kertészeti családi vállalkozás, mely évről évre kerttulajdonosok álmait váltja valóra. Kertjeiket benépesítettük azokkal a növényekkel, cserjékkel, fákkal, kutakkal, tavakkal és utakkal, amelyeket megálmodtak. Ezek az élettelivé vált kertek bizonyítják szakértelmünket.
  Megrendelőink elégedettségéről referenciáink tanúskodnak.
 2. Kizárólag a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával dolgozunk. Árainkkal nem a piaci árversenyt akarjuk megnyerni. (Ezt leginkább a gyengébb műszaki tartalom alacsonyabb áraival szokták elérni.
  Színvonalas és hosszú élettartamú, prémium termékekben gondolkodunk, és azokkal is dolgozunk. Ezek ráadásul – ellentétben a közhiedelemmel – soha nem drágábbak, mint a multik polcain lévő, díszes csomagolású termékek.
 3. Az előző két pontból következik, hogy az általunk megépített kertek hosszú éveken át biztosítanak nyugalmas kikapcsolódást a tulajdonosaik számára.
  A mi munkánk után nem lesznek költséges és visszatérő javítgatások, kiegészítések. Hosszú távon így Ön nem csak nyugalmat, de akár 45% megtakarítást is elérhet.
 4. Munkánkért teljes körű garanciát vállalunk. Évi 15 milliós felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy a véletlenek se okozhassanak problémát.
 5. Határidőre dolgozunk. Számolhat velünk! Mi tartjuk az előre megállapodott ütemtervet.
 6. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást. Cégünk nem „nagyüzemi” módon dolgozik, hanem maximális odafigyeléssel minden egyes megrendelőre és megrendelésre.
 7. Egyenesség, korrektség, őszinteség – ezekre építjük kapcsolatainkat. Valljuk, hogy a tisztességes hozzáállás rendkívül fontos! A munkát nem alvállalkozókkal végeztetjük el. Ügyfeleink azzal dolgoznak, akinek a megrendeléskor bizalmat szavaztak.
 8. Minden esetben részletesen ismertetjük ügyfeleinkkel a technikai/szakmai lehetőségeket. Segítünk az ár-érték arányok mérlegelésében. Ezt követően a lehetőségeket ügyfeleink személyes döntése alapján igazítjuk a rendelkezésre álló anyagiakhoz.
 9. Nem vagyunk ezermesterek, és nem is akarunk annak tűnni. Csak azt vállaljuk és azt csináljuk, amihez értünk!

Gyönyörű, minőségi anyagok és növények felhasználásával készült kertet szeretne? Igazoltan professzionális szakemberekkel dolgoztatna? Hívjon bennünket telefonon, vagy írjon nekünk e-mailt!

További fontos és érdekes oldalak a témában:

Gyepszőnyeg rendelés

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2024

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

Gyepszőnyeg rendelés

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2024

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

Gyepszőnyeg rendelés

Árajánlat professzionális kertépítésre

Minőségi anyagok, tapasztalt szakemberek. Mondja el igényeit!

GYIK

Gyepszőnyeg rendelés

Gyepfelszedés most kedvező áron - 2024

Kattintson és számolja ki online a gyepfelszedés pontos árát!

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu