Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Tereprendezés, kertépítés Lovason

Közel kettő hónapot töltöttünk el a balatoni nyárból Lovas községben, amely a Balatonfüred-csopaki borvidékhez tartozik. Mit tudtunk csinálni ennyi ideig? Hát, nem borozgatással töltöttük az időt!

Az alap felkérés így szólt:

No igen, ennyi munka két hetet vett volna igénybe. De aztán: kertrendezés közben jön meg az étvágy!

Teljes körű kertrendezés

  • Irtottunk itt közel 30 éves tujákat - közel 30 db-ot. Természetesen gyökérkiszedéssel.
  • Bontottunk régi terméskő burkolatot,
  • szinteztünk terepet,
  • ástunk és építettünk medencét,
  • volt térkövezés is,
  • és parkolót is murváztunk.

A feladatokat minden esetben nehezítette a helyszín "átlagostól eltérő megközelíthetősége". Külterületi fekvés révén az utolsó 200 métert földúton kellett megtenni, egy zsákutcában. Az első nap nagy része azzal telt, hogy utat vágtunk gépparkunk részére. Sajnos még így is korlátozott maradt a 7.5 tonna feletti teherautók közlekedése. Így az anyagmozgatások nagyjából 90%-át Lovason a saját kisteherautóinkkal kellet elvégeznünk. Valamelyest ez is növelte a kivitelezési időt.

Mindennek és a forró napsütés ellenére (néha 45 fokos forróságot is megéltünk!)  szívesen dolgoztunk ezen a csodálatos balatoni panorámás lovasi nyaralókerten.

Együtt gondolkodás és együttműködés

Abszolút pozitívumként szeretném még megemlíteni a megrendelő hozzáállását is. Mindig jó olyan megrendelővel dolgozni, aki alapvetően tudja, mit akar. Ha kérdése van, felteszi, a választ meghallgatja, majd záros határidőn belül meghozza a (végső) döntéseket. Egy ekkora projektet csak így lehet gördülékenyen és sikeresen kivitelezni.

Végül a becsületes és kitartó munka Lovason álomkertet termett. Igaz, szinte csak nyár végére, de elkészültünk. Elégedett volt a megrendelő, a családja, és mi is. Ez a kertépítés különösen megterhelő fizikai munka volt, de mi jóleső fáradtsággal tagjainkban távoztunk Lovasról.

14+ éves

gyakorlat

145+ épített

álomkert

266+ boldog

megbízó

22+ hektár

gyeptégla

Kertépítős képek Lovasról

Lovasi vagy Lovas környéki kertje felújításán, gyepszőnyeg telepítésen töri a fejét?

Ide kattintva kérjen tőlem árajánlatot kertépítésre / gyepszőnyeg telepítésére.

Ha prémium minőségű gyepszőnyeget szeretne Gyálról, használja a gyepszőnyeg kalkulátort! Kertje négyzetméterben mért területe alapján ott nem csak pár pillanat alatt kiszámíthatja a szükséges készgyep árát (helyszínre szállítással együtt vagy saját szállítással), de az időpont megjelölése mellett meg is rendelheti azt.

Kertépítés Lovas közelében is

Szórtunk fűmagot, gyeptégláztunk és építettünk be öntözőrendszert  Balatonfüreden, Felsőörsön és Csopakon is.

Örömmel megyünk dolgozni - akár egy-egy térkő lerakás vagy kerti tó építés, fakivágás miatt is - bármelyik frissítésre áhítozó kertbe. például Alsóörsre, Nemesvámosra, Paloznakra, vagy a Balaton vonzáskörzetében lévő más településekre.

Várom megkeresését telefonon, emailben vagy az oldal tetején található menüpontok mögött elérhetőségek bármelyikén!

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Kertépítés, gyepszőnyegtelepítés térkép
palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu