KÉRDEZZEN VAGY KÉRJEN
TÉTELES ÁRAJÁNLATOT!

Amiben online kalkulátoraim azonnal segítenek:

Komplett kertépítés a kerttervezéstől a gyepszőnyeg és a kert öntözéséig

Hagyatkozzon a PalkovitsKert profizmusára!

Dőljön hátra, és bízza kertje igényes megújítását rutinos, profi szakemberre!

A PalkovitsKert összeszokott csapata 10 éve dolgozik nagyjából ugyanabban a felállásban. Ennek megfelelően rengeteg referenciát tudok felmutatni.
Kérje körültekintően összeállított, tételes árajánlatomat!

Ajánlataimban

  • prémium márkás anyagokat javaslok,
  • optimális mennyiségben,
  • kedvező árakon,
  • garanciákkal.

Kertépítő szolgáltatásomat Budapesten, Pest megyében és a Balaton környékén kínálom Önnek.

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Betöltés
palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu