Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Kertépítés Balatonkenesén

Balatonkenese és Balatonakarattya közigazgatási határán, egy orvos-házaspár és családja részére építettünk kertet. Már az első találkozás alkalmával maximálisan tapasztalható volt a megrendelő és kivitelező közötti összhang. Minden – a kertépítéssel kapcsolatos – kérdésemre egyértelmű választ kaptam, illetve minden szakmai kérdést sikerült tisztáznom leendő Megrendelőimmel.

Füvesítéshez automata öntözőrendszer, extrákkal

Ezúttal a tereprendezésen felüli füvesítést magvetéssel kérték tőlünk, a szokásos gyepszőnyeg telepítés helyett. Az őszi füvesítés sikerét természetesen az általunk kiépített Hunter automata öntözőrendszer biztosította. A szokásos műszaki megoldások mellett – megrendelői kérésre – wifis öntözésvezérlőt szereltünk fel. Így a Hunter Hydrawise applikáció segítségével a tulajdonosok a világ bármely pontjáról figyelemmel kísérhetik az automata öntözést, illetve bármikor át is állíthatják azt.

A vezérlő főbb előnyei között szerepel továbbá a meteorológiai állomásokkal való összeköthetősége, mely segítésével önmaga képes szabályozni az öntözést. A másik nagy innovációt az egységhez csatlakoztatott un. Hunter Soil-Clik, a talajszonda jelenti, mely képes a pázsit gyökérzónájában tárolt valós nedvességhelyzetről jelentést adni számunkra. Az intelligens rendszernek köszönhetően víz és energia is megtakarítható!

Mediterrán növények a pázsitfelületen

Balatonkenesén a mikroklímának köszönhetően megtaláljuk a mediterrán növények széles skáláját. Így nem volt kérdés, hogy babérmeggyek (Prunus laurocerasus 'Novita'), korallberkenyék (Photinia x fraseri 'Red Robin') és leylandi ciprusok (x Cupressocyparis leylandii) is kerüljenek a kertbe. A hatalmas gyepfelületet vöröslevelelű japán juhar (Acer palmatum Atropurpurea), csüngő nyírfa (Betula Pendula 'Youngii'), díszgalagonya (Crataegus laevigata 'Paul's Scarlet'), és vérszilva (Prunus cerasifera f. atropurpurea) töri meg.

A pázsit egészségéért és puhaságáért a Hunter öntözőrendszer mellett a - szintén applikáción keresztül vezérelhető - Husqvarna robotfűnyíró felelős.

14+ éves

gyakorlat

145+ épített

álomkert

266+ boldog

megbízó

22+ hektár

gyeptégla

Kertépítős képek Balatonkeneséről

Balatonkenesei vagy Balatonkenese környéki kertje felújításán, gyeptégla telepítésen töri a fejét?

Ide kattintva kérjen tőlem árajánlatot kertépítésre / gyeptelepítésére.

Ha prémium minőségű gyepet szeretne Gyálról, használja a gyepszőnyeg kalkulátort! Kertje négyzetméterben mért területe alapján ott nem csak pár pillanat alatt kiszámíthatja a szükséges készgyep árát (helyszínre szállítással együtt vagy saját szállítással), de az időpont megjelölése mellett meg is rendelheti azt.

Kertépítés Balatonkenese közelében is

Terepet rendeztünk, füvesítettünk és öntözőrendszert telepítettünk Balatonakarattyán, Balatonfűzfőn és Lovason is.

Szívesen elmegyünk dolgozni - akár egy-egy sziklakert vagy kerti tó építés, térkövezés miatt is - bármelyik frissítésre áhítozó kertbe. például Balatonalmádiba, Csopakra, Siófokra, vagy a Balaton vonzáskörzetében lévő más településekre.

Várom érdeklődését, ajánlatkérését telefonon, emailben vagy az oldal tetején található menüpontok mögött elérhető üzenetküldési lehetőségek valamelyikén!

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Kertépítés, gyepszőnyegtelepítés térkép
palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu