Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Kertépítés, gyepszőnyeg telepítés Balatonvilágoson

A gyepszőnyeget most, az öntözőrendszert jövőre

Balatonvilágoson többször is megfordultunk már. Amiben eltért az átlagostól ennek a nyaralókertnek a megszületése, az a Tulajdonos hozzáállása a cél megvalósításához. Sajnos még mindig ritka, mikor egy Megrendelő "nyílt kártyákkal játszik", és megoszt minden háttérinformációt a Vállalkozó felé. Pedig nagyon is megéri!
Ha megvan az összhang megbízó és kivitelező között, jól átgondolt tervezéssel és szakaszos kivitelezéssel semmiről nem kell lemondani.

Fontos az anyagi lehetőségek tisztázása

Ha valakinek "szakira" van szüksége, mert valamit javíttatni akar az otthonában, akkor az illető keresni fog egy "szakit". Tudom, ezzel még semmi újat nem mondtam.
De! Ha már ott van az a "szaki", akkor jó lenne, ha bízni tudnánk benne. Ha elhinnénk, hogy ért ahhoz amit csinál és alapvetően nekünk is jót akar. Ha nincsen meg a "közös hang", akkor sincsen baj: Keressünk egy másikat! De ahhoz, hogy a számunkra is lehető legjobb döntést hozhassuk meg, meg kell találni a "megfelelő szakit"!
Balatonvilágoson képzeljék csak el, ilyen "nulladik típusú találkozásban" volt részünk. Megvolt a "közös hang", így sikerült az agyagi lehetőségeknek is megfelelő megoldást találni. A "kétlépcsős kivitelezést" választottuk - közösen!

Kertépítés 2 ütemben

Az első évben - bár megépítettük a kertet - a Hunter automata öntözőrendszernek csak a föld alatti csövezésére és a szórófejek beépítésére került sor. Így a gyepszőnyeget a Tulajdonos kézzel locsolta egész nyáron, ami nem volt egyszerű feladat. Le a kalappal előtte: megcsinálta.

Következő tavasszal, amint az anyagiak megint rendelkezésre álltak, újra Balatonvilágoson voltunk és kiépítettük az automatikát. Felraktuk az öntözésvezérlőt és esőérzékelőt, beépítettük a szelepdobozt a mágnesszelepekkel, és beraktuk az MP Rotátor fúvókákat.

Így nem kellett feltúrni a gyönyörű gyepszőnyeget, felsérteni a vakondhálót. És ez mindösszesen 1 napot vett már csak igénybe.
Szóval jóllakott a kecske és a káposzta (azaz a gyepszőnyeg) is megmaradt...

Görgessen tovább, és nézegessen kertépítés képeket!

14+ éves

gyakorlat

145+ épített

álomkert

266+ boldog

megbízó

22+ hektár

gyeptégla

Kertépítős képek Balatonvilágosról

Ha balatoni, budapesti vagy Buda környéki kertje megújításán gondolkozik

... akkor kérjen tőlem árajánlatot kertépítésre / gyepszőnyeg telepítésére!

Ha prémium minőségű gyáli gyepszőnyeget szeretne, használja a gyepszőnyeg kalkulátort! Kertje négyzetméterben mért területe alapján a kalkulátor pár pillanat alatt kiszámítja Önnek a szükséges készgyep árát (helyszínre fuvarozással vagy saját szállítással), és az időpont megjelölése mellett meg is rendelheti azt.

Kertépítés Balatonvilágos közelében is

Építettünk már sziklakertet Siófokon, fektettünk gyepszőnyeget Zamárdiban, Balatonlellén és Balatonbogláron.

Szívesen elmegyünk egy-egy sziklakert vagy kerti tó építés, térkövezés miatt is bármelyik frissítésre áhítozó kertbe Balatonalmádi, Balatonkenese, Balatonakarattya településeken is, vagy azok szomszédságában, további 10-20 kilométeres távolságban.

Várom megkeresését telefonon, emailben vagy az oldal tetején található menüpontok mögött elérhető üzenetküldési lehetőségek valamelyikén!

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Kertépítés, gyepszőnyegtelepítés térkép
palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu