Gyepszőnyeg

Mi a gyepszőnyeg?

A gyepszőnyeg úgynevezett fűiskolában nevelt, 18 hónapos, tekercsben szállított készgyep – tömött, gyommentes, sűrű pázsit.

A gyepszőnyeg „műszaki” adatai

A gyepszőnyeg tekercs szabvány szerinti, 40 cm x 250 cm-es „kiszerelésben” kapható. 1 m2 gyepszőnyeg súlya a nedvességtartalomtól függően 20 kg vagy valamivel több.. A gyepszőnyeg felszedése géppel történik, így egységesen 2 cm földréteggel kapjuk meg az alján. A gyepszőnyeget a szedőgép egyben tekercseli is. 1 raklapra 40-50 ilyen rolád kerül, azaz 40 – 50 m2 gyepszőnyeg.

Gyepszőnyeg a kertben

A gyepszőnyeg telepítése az egyik gyors, minőségi és korszerű füvesítési technológiák egyike. Költségesebb ugyan, mint a fűmag vetése, de a minőség – megfelelő szakmunka esetén – teljes mértékben garantálható.

Gyepszőnyeg telepítés

A gyepszőnyeg telepítése az egyik gyors, minőségi és korszerű füvesítési technológiák egyike. Költségesebb ugyan, mint a fűmag vetése, de a minőség – megfelelő szakmunka esetén – teljes mértékben garantálható.

A gyepszőnyeg telepítés fontos mozzanatai

A megrendelt gyepszőnyeget nem szabad sokáig feltekert állapotban tartani. Ha várni kell a telepítéssel, akkor a gyepszőnyeg tekercseket helyezzük árnyékos helyre és még véletlenül se öntözzük meg! Úgy időzítsük a rendelést, hogy a gyepszőnyeg megérkezése után, elkezdhessük a telepítést.
Mindenképpen alkalmazzunk vakondhálót, ha el szeretnénk kerülni az alulról jövő „támadásokat”. Elmulasztása esetén számolnunk kell azzal, hogy gyepszőnyegünket előbb-utóbb vakondtúrások fogják csúfítani.
A lerakott gyepszőnyeget rendszeresen öntözni kell! Ha ezt elmulasztjuk, rövid időn belül kiszáradhat a gyep.


Gyepszőnyeg rendelés

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2024

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

Gyepszőnyeg rendelés

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2024

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu