Hívását hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között várom!
+36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk
Ajánlatkérés Gyepszőnyeg rendelés

Kerttervezés árak

A kerttervezés egy komoly szakértelmet igénylő szellemi munka. Mint ilyen, sohasem ingyenes. Jó, ha tudjuk, hogy azok a kertépítő cégek, akik ingyen kínálják a kertterv elkészítését, csakis olyan kerttervet ajánlhatnak számunkra, amely a szakmai kritériumoknak bizonyos, hogy nem felel meg. Másik lehetőség, hogy a kerttervezést csak más, egyéb szolgáltatások igénybevétele mellett kínálják ingyenesen. Ebben az esetben viszont kétségtelen, hogy ez utóbbi szolgáltatások drágábbak lesznek, mint egyébként lennének – hiszen végső soron valahol meg kell, hogy térüljön a professzionális kertterv elkészítésébe fektetett idő és energia.

A különböző kertterv típusok árai

Nehéz árakról beszélni látatlanban, de az is megérthető, hogy mindenki szeretné tudni, hogy: „mennyi az annyi”?
Az alábbi árak családi házakra vonatkoznak, maximálisan 500 m2-es tervezési felületre. (Ezek a kerttervezés minimumdíjai, kisebb tervezendő kertfelület esetén is ezekkel az összegekkel számolhatunk.) Az alábbiak bruttó árak, melyek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, ajánlatnak nem minősülnek!

1. Koncepció kertterv:

 • bruttó 99.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + egy esetleges egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

Ez a kertterv-típus leginkább azok számára megfelelő, akik bár viszonylag alacsony költségkeretből gazdálkodnak, mégsem szeretnének lemondani a profi szakember nyújtotta segítségről, a vele való konzultációról.

2. Engedélyezési kertterv:

 • bruttó 129.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

Erre a kertterve azoknak van szüksége, akik olyan településen laknak, ahol a helyi önkormányzat és a Helyi Építési Szabályzat ezt megköveteli tőlük ahhoz, hogy kiadják az ingatlanukra vonatkozó építési engedélyt.

3. Kiviteli kertterv:

 • bruttó 179.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + kétszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

A kiviteli kertterv a legoptimálisabb választás mindazok számára, akiknek nagyméretű kertjük van, illetve a magas minőség elkötelezettjei. A kiviteli terv arra is ideális, hogy egy nagyobb volumenű kertépítés kivitelezésének menetét és költséghatékonyságát optimalizáljuk.

Fizetési ütemezés

A fizetés minden esetben részletekben történik.

 • Az első személyes konzultáció alkalmával a véglegesített ár 30%-a fizetendő a helyszínen készpénzben, de minimum bruttó 30.000 forint.  Ezt az összeget abban az esetben is ki kell fizetni, ha a Megrendelő az utolsó pillanatban úgy dönt, mégsem ad megbízást a munkára.
 • A fennmaradó rész egy vagy kettő részletben kerül kifizetésre. Ennek tisztázása az első találkozás alkalmával szintén megtörténik.

Profi kerttervezés – Kérjen ajánlatot!

Amennyiben szeretne pontos képet kapni arról, mennyibe kerülne a kerttervezés az Ön leendő kertje esetében, írja meg az info@palkovitskert.hu címre a következő adatokat:

 • a kertterület mérete
 • a kert címe (település)
 • néhány mondatos kifejtés az Ön elképzelésiről
 • az Ön személyes elérhetőségei

Csatoljon leveléhez néhány képet is a kertjéről, illetve ha rendelkezésére áll, csatolja a kert helyszínrajzát is! Táj- és kertépítész kolléganőnk rövid időn belül  – 3-4 munkanapon belül – fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, pontosítják az árat, és megbeszélik az első személyes konzultáció időpontját. Általánosságban a vállalási idő – az első konzultációtól számítva – 3-6 hét.

Kerttervezést Budapesten és Pest megyében, az Észak-Dunántúlon és a Balaton déli partján vállalunk.

(A fenti árak bruttó árak, áfa-t tartalmaznak!)

Mi a nyári kert teremtés sikerének 3 titka? Lehetséges-e kertet építeni nyáron? 10 emberből 9 szerint esélytelen a dolog.

Dekoratív, tartósan szép kertet szeretnénk? Nagyszerű! Célunk elérése innentől lényegében két tényezőtől függ.

Ássuk bele magunkat a kertépítés árajánlat lényeges részleteibe! Tételes ajánlatot kapott a kertjére? Ha nem, akkor…

Sajnos nagyon kevesen kérik kertészmérnök segítségét, hogy ötleteiket, elképzeléseiket és vágyaikat „fésülje össze”.

Egy amatőr számára a “tökéletes” kerttervezés és kertépítés erőt próbáló feladat. És a következő recept követésével?

Szavazzon Ön is!
 • Hunter34%
 • Nincsen öntözőm34%
 • Toro22%
 • Rain Bird6%
 • Más márkájú3%

Loading ... Loading ...