Kerttervezés árak – 2024

A kerttervezés egy komoly szakértelmet igénylő szellemi munka. Mint ilyen, sohasem ingyenes. Jó, ha tudjuk, hogy azok a kertépítő cégek, akik ingyen kínálják a kertterv elkészítését, csakis olyan kerttervet ajánlhatnak számunkra, amely a szakmai kritériumoknak bizonyos, hogy nem felel meg. Másik lehetőség, hogy a kerttervezést csak más, egyéb szolgáltatások igénybevétele mellett kínálják ingyenesen. Ebben az esetben viszont kétségtelen, hogy ez utóbbi szolgáltatások drágábbak lesznek, mint egyébként lennének – hiszen végső soron valahol meg kell, hogy térüljön a professzionális kertterv elkészítésébe fektetett idő és energia.

A különböző kertterv típusok – kerttervezés árak

Nehéz árakról beszélni látatlanban, de az is megérthető, hogy mindenki szeretné tudni, hogy: „mennyi az annyi”?
Az alábbi árak családi házakra vonatkoznak, maximálisan 500 m2-es tervezési felületre. (Ezek a kerttervezés árak minimumdíjai, kisebb tervezendő kertfelület esetén is ezekkel az összegekkel számolhatunk.) Az alábbiak bruttó árak, melyek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, ajánlatnak nem minősülnek!

1. Koncepció kertterv ár:

 • bruttó 199.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + egy esetleges egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

Ez a kertterv-típus leginkább azok számára megfelelő, akik bár viszonylag alacsony költségkeretből gazdálkodnak, mégsem szeretnének lemondani a profi szakember nyújtotta segítségről, a vele való konzultációról.

2. Engedélyezési kertterv ár:

 • bruttó 289.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

Erre a kertterve azoknak van szüksége, akik olyan településen laknak, ahol a helyi önkormányzat és a Helyi Építési Szabályzat ezt megköveteli tőlük ahhoz, hogy kiadják az ingatlanukra vonatkozó építési engedélyt.

3. Kiviteli kertterv ár:

 • bruttó 369.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

A kiviteli kertterv a legoptimálisabb választás mindazok számára, akiknek nagyméretű kertjük van, illetve a magas minőség elkötelezettjei. A kiviteli terv arra is ideális, hogy egy nagyobb volumenű kertépítés kivitelezésének menetét és költséghatékonyságát optimalizáljuk.

Fizetési ütemezés

A fizetés minden esetben részletekben történik.

 • Az első személyes konzultáció alkalmával a véglegesített ár 30%-a fizetendő a helyszínen készpénzben, de minimum bruttó 60.000 forint.  Ezt az összeget abban az esetben is ki kell fizetni, ha a Megrendelő az utolsó pillanatban úgy dönt, mégsem ad megbízást a munkára.
 • A fennmaradó rész egy vagy kettő részletben kerül kifizetésre. Ennek tisztázása az első találkozás alkalmával szintén megtörténik.

Kerttervezés árak – Kérjen ajánlatot!

Amennyiben szeretne pontos képet kapni arról, mennyibe kerülne a kerttervezés az Ön leendő kertje esetében, írja meg az info@palkovitskert.hu címre a következő adatokat:

 • a kertterület mérete
 • a kert címe (település)
 • néhány mondatos kifejtés az Ön elképzelésiről
 • az Ön személyes elérhetőségei

Csatoljon leveléhez néhány képet is a kertjéről, illetve ha rendelkezésére áll, csatolja a kert helyszínrajzát is! Táj- és kertépítész kolléganőnk rövid időn belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, pontosítják az árat, és megbeszélik az első személyes konzultáció időpontját.

Kerttervezést Budapesten és Pest megyében, az Észak-Dunántúlon és a Balaton déli partján vállalunk.

A fenti árak bruttó árak! Az árváltozás jogát fenntartom!

További fontos és érdekes oldalak a témában:

Gyepszőnyeg rendelés

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2024

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

Gyepszőnyeg rendelés

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2024

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

Gyepszőnyeg rendelés

Árajánlat professzionális kertépítésre

Minőségi anyagok, tapasztalt szakemberek. Mondja el igényeit!

Gyepszőnyeg rendelés

Gyepfelszedés most kedvező áron - 2024

Kattintson és számolja ki online a gyepfelszedés pontos árát!

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu