Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Kerttervezés árak – 2019

A kerttervezés egy komoly szakértelmet igénylő szellemi munka. Mint ilyen, sohasem ingyenes. Jó, ha tudjuk, hogy azok a kertépítő cégek, akik ingyen kínálják a kertterv elkészítését, csakis olyan kerttervet ajánlhatnak számunkra, amely a szakmai kritériumoknak bizonyos, hogy nem felel meg. Másik lehetőség, hogy a kerttervezést csak más, egyéb szolgáltatások igénybevétele mellett kínálják ingyenesen. Ebben az esetben viszont kétségtelen, hogy ez utóbbi szolgáltatások drágábbak lesznek, mint egyébként lennének – hiszen végső soron valahol meg kell, hogy térüljön a professzionális kertterv elkészítésébe fektetett idő és energia.

A különböző kertterv típusok árai

Nehéz árakról beszélni látatlanban, de az is megérthető, hogy mindenki szeretné tudni, hogy: „mennyi az annyi”?
Az alábbi árak családi házakra vonatkoznak, maximálisan 500 m2-es tervezési felületre. (Ezek a kerttervezés minimumdíjai, kisebb tervezendő kertfelület esetén is ezekkel az összegekkel számolhatunk.) Az alábbiak bruttó árak, melyek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, ajánlatnak nem minősülnek!

1. Koncepció kertterv:

 • bruttó 99.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + egy esetleges egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

Ez a kertterv-típus leginkább azok számára megfelelő, akik bár viszonylag alacsony költségkeretből gazdálkodnak, mégsem szeretnének lemondani a profi szakember nyújtotta segítségről, a vele való konzultációról.

2. Engedélyezési kertterv:

 • bruttó 139.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + egyszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

Erre a kertterve azoknak van szüksége, akik olyan településen laknak, ahol a helyi önkormányzat és a Helyi Építési Szabályzat ezt megköveteli tőlük ahhoz, hogy kiadják az ingatlanukra vonatkozó építési engedélyt.

3. Kiviteli kertterv:

 • bruttó 199.000 Ft-tól – az ár az első kiszállást és konzultációt + kétszeri díjmentes módosítást (átrajzolást) is magába foglal.
  Részletes tartalom

A kiviteli kertterv a legoptimálisabb választás mindazok számára, akiknek nagyméretű kertjük van, illetve a magas minőség elkötelezettjei. A kiviteli terv arra is ideális, hogy egy nagyobb volumenű kertépítés kivitelezésének menetét és költséghatékonyságát optimalizáljuk.

Fizetési ütemezés

A fizetés minden esetben részletekben történik.

 • Az első személyes konzultáció alkalmával a véglegesített ár 20%-a fizetendő a helyszínen készpénzben, de minimum bruttó 35.000 forint.  Ezt az összeget abban az esetben is ki kell fizetni, ha a Megrendelő az utolsó pillanatban úgy dönt, mégsem ad megbízást a munkára.
 • A fennmaradó rész egy vagy kettő részletben kerül kifizetésre. Ennek tisztázása az első találkozás alkalmával szintén megtörténik.

Profi kerttervezés – Kérjen ajánlatot!

Amennyiben szeretne pontos képet kapni arról, mennyibe kerülne a kerttervezés az Ön leendő kertje esetében, írja meg az info@palkovitskert.hu címre a következő adatokat:

 • a kertterület mérete
 • a kert címe (település)
 • néhány mondatos kifejtés az Ön elképzelésiről
 • az Ön személyes elérhetőségei

Csatoljon leveléhez néhány képet is a kertjéről, illetve ha rendelkezésére áll, csatolja a kert helyszínrajzát is! Táj- és kertépítész kolléganőnk rövid időn belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, pontosítják az árat, és megbeszélik az első személyes konzultáció időpontját.

Kerttervezést Budapesten és Pest megyében, az Észak-Dunántúlon és a Balaton déli partján vállalunk.

A fenti árak bruttó árak! Az árváltozás jogát fenntartom!

További fontos és érdekes oldalak a témában:

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron most!

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

Legfrissebb híreink

A gyepszőnyeg és a pázsit ápolása májusban
A május alkalmas a szelektív gyomirtó szerek használatára. Ilyenkor már gyakrabban kell nyírnunk a füvet és a pengét ...
A gyepszőnyeg és a pázsit ápolása áprilisban
Április hónapban elvégezhetjük azokat a gyepszőnyeg felújító munkálatokat, melyek eredménye egész évben látható lesz majd. Egészséges, dús és ...
Elindult a 2019 évi gyepszőnyeg kitermelés Gyálon
2019. április 01.-én – egyelőre csak korlátozott keretek között, de – újra megkezdődik a prémium gyepszőnyeg kitermelés Gyálon. ...

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu

Kedves Látogató,

 

május 31.-ig szabadságon vagyok. Telefonos elérhetőségem korlátozott.
Kérem, emailben keressenek!
Minden levélre válaszolni fogok, legkésőbb június első napjaiban.

Az online gyepszőnyeg rendelés felvétele természetesen ez idő alatt is zavartalanul üzemel.

Megértését köszönöm!

 

Üdvözlettel,

Palkovits Márk