Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

A gyepszőnyeg és a pázsit ápolása télen

A legfontosabb szabály télen: Törekedjünk arra, hogy ne terheljük a gyepszőnyeget nagyon nedves időben, és különösen fagyban! Avartalanítsunk ha kell!

A gyepszőnyeg és a pázsit ápolása télen nem ró ránk komolyabb feladatokat! Rendszerint kevés tennivaló akad a kertben. De azért mégis akad ez-az. A gyepszőnyeg és a pázsit ápolása télen is ugyanolyan fontos!

Hogyha sikerül kifognunk pár olyan napot, amikor megfelelőek az időjárási körülmények, a pázsit hibás részeit friss gyepszőnyeggel javíthatjuk ki, de természetesen csak akkor, ha a fűiskolákban van kiszolgálás és nem túl nedves, nem túl mocsaras a talaj, illetve ha a hőmérséklet huzamosabb ideig fagypont fölött van.

A gereblyével óvatosan bánva tisztítsuk meg a gyepet a lehullott falevelektől, gallyaktól és efféléktől.
Ez egy olyan időszak, amikor nem igen kell tennünk-vennünk a kertben, így van időnk karbantartani kerti gépeink, ellenőrizni, hogy tiszták-e a kertben használt eszközeink.

Bár olykor egész enyhe lehet az idő, ne nyírjuk le a füvet, még akkor sem, ha optimálisnak találjuk a körülményeket. A téli fagyos időben tilos a fűnyírás! Ha szükséges, alkalmazhatunk féregirtó-szereket, egy seprű teljesen alkalmas arra, hogy egyenletesen széthordjuk a gyepen.

További fontos és érdekes oldalak a témában:

Legfrissebb híreink

A gyepszőnyeg és a pázsit ápolása szeptemberben
A gyepszőnyeg és pázsit ápolása szeptemberben is tartogat számunkra feladatokat. De alkalmas arra is, hogy alaposan átszellőztessük a ...
Gyepszőnyeg ápolási és gondozási tanácsok
Milyen óvintézkedéseket lehet tenni azért, hogy a gyepszőnyeg minél tovább megőrizze üde, zöld színét? Ingyenes gyepszőnyeg ápolási tanácsok ...
Gyepszőnyeg és pázsit ápolás augusztusban
A gyepszőnyeg és pázsit ápolás augusztusban sem maradhat el. Ne feledjük, hogy ilyenkor használhatunk nitrogénben dús gyeptrágyát utoljára ...

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu