Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Kertépítés, gyepszőnyeg telepítés Veszprémben

Veszprémi kiskert építés

Ezúttal egy társasházi lakáshoz tartozó kertrész megépítésére kaptunk megbízást. A megrendelői kívánságlista hossza miatt kerttervezésre is szükség volt. A tervezőprogram megnyitása és a megvalósítás között nem telt el 3 hét. Amikor többgyermekes fiatal pároktól érkezik a felkérés, könnyebben felülírjuk az aktuális menetrendünket, tekintettel a család aprajára... Ezzel együtt sem volt okunk később panaszra. Gyorsaságunkat és alaposságunkat a Családfő minden téren díjazta!

A kicsi sajnos nem feltétlenül olcsóbb

Az újonnan átadott társasház udvara nagyon megsínylette az építkezést. Bár az építési vállalkozó megcsináltatta saját embereivel a "pipere takarítást", egy kisebb volumenű talajcserével indult a kertépítés. A leendő pázsit gyökérzónájában - kb. 12 cm mélységben - lecseréltük a földet. Növényültetésnél a földlabdák méretének háromszorosát ástuk ki és töltöttük vissza friss ültetőközeggel. Sajnos ez a kis "előjáték" nagyban megnöveli a kertépítés árát. Kihagyni nem lehetett, mert enélkül nem lett volna életképes hosszabb távon a fű, vagy a növények.

Kertépítés Veszprémben - mindössze 5 nap alatt!

Ebbe a veszprémi kertbe nem csak örökzöldek kerültek, hanem évelőket és hagymásokat is ültettünk, vegyesen. A füvesítés gyepszőnyeggel lerakásával készült, a locsolást Hunter automata öntözőrendszer biztosítja. Sajnos az alacsony hálózati víznyomás miatt több zónát kellett kiépíteni, ezzel megint csak növelve a projekt bekerülési költségét.

A pici udvar egyik szegletébe még egy fűszernövény-ágyásnak is tudtunk helyet biztosítani. A palántákat a tulajdonosok maguk választották ki és sajátkezűleg ültették be.."Kicsi kertben hatalmas öröm" - így foglalta össze Megrendelőnk a végeredményt. Amennyit áldoztak erre a "csöppnyi városbéli paradicsomra", erre csak azt tudom jó szívvel én is kívánni: "Legyen is benne részük, sok-sok éven át!"

Görgessen tovább, és nézegessen kertépítés képeket!

14+ éves

gyakorlat

145+ épített

álomkert

266+ boldog

megbízó

22+ hektár

gyeptégla

Kertépítős képek Veszprémből

Balaton környéki, budapesti vagy Buda környéki kertje megújításán gondolkozik?

Ide kattintva kérjen tőlem árajánlatot kertépítésre / gyepszőnyeg telepítésére.

Ha prémium minőségű gyepszőnyeget szeretne Gyálról, használja a gyepszőnyeg kalkulátort! Kertje négyzetméterben mért területe alapján ott nem csak pár pillanat alatt kiszámíthatja a szükséges készgyep árát (helyszínre szállítással együtt vagy saját szállítással), de az időpont megjelölése mellett meg is rendelheti azt.

Kertépítés Veszprém közelében is

Telepítettünk már öntözőrendszert Nemesvámoson, fektettünk gyepszőnyeget Felsőörsön.

Szívesen elmegyünk egy-egy sziklakert vagy kerti tó építés, térkövezés miatt is bármelyik frissítésre áhítozó kertbe Balatonalmádi, Lovas, Csopak településeken is, vagy azok szomszédságában, további 10-20 kilométeres távolságban.

Várom megkeresését telefonon, emailben vagy az oldal tetején található menüpontok mögött elérhető üzenetküldési lehetőségek valamelyikén!

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

Rólunk mondták

Gyepszőnyeg rendelés

Budapest

Kedves Márk!

Megérkezett ma a gyepszőnyeg, kiváló minőségű volt, nagyon meg voltunk elégedve, a lerakást végző kertész ismerősöm saját bevallása szerint még nem dolgozott ilyen jó minőséggel. Köszönjük szépen!

Gyepszőnyeg lerakás, öntözőrendszer telepítés

Siófok

Pontosan érkeztek, mindent a megbeszéltek szerint végeztek. Mire hazaértem, már csak ki kellett fizetnem a munkát. Nem maradt utánuk semmi hulladék. Azóta eltelt másfél hónap, és mi nap mint nap gyönyörködünk az új gyepszőnyegünkben.

Lakáseladás kertszépítés segítségével

Budapest / Csepel

Gyors kertszépítésre volt szükségünk, de a közeli kertészeket hiába hívtam sorra, még a telefont se vették fel... Utolsó esélyként még tárcsáztam a Palkovits Kert telefonszámát és sikerrel jártam: már az első beszélgetés során is gyors, pontos, korrekt és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. A kivitelezés is pont így zajlott, úgyhogy nem lehetek elég hálás, a tökéletes végeredményért és a rengeteg hasznos információért. Legközelebb már tudom, hogy melyik telefonszámot kell hívnom!

Kertépítés

Balatonfüred

Ezúttal nem a legolcsóbb árajánlatot fogadta el a "családi tanács", hanem a leghozzáértőbbnek tűnő szakemberét. A kivitelezés során rengeteg jó tippet kaptunk Palkovits úrtól - így került pl. tűzrakóhely és egy mini tó is az újjávarázsolt kertbe. Sokkal szebb lett, mint a 11 évvel korábbi kertépítés. Köszönjük!

Kertépítés, gyepszőnyegtelepítés térkép
palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu