Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Permetezés

Mit nevezünk permetezésnek?

A permetezés a növények és fák kártevő-mentesítésére, a kártevők elszaporodásának megelőzésére végzett művelet. A megfelelő permetezés hiánya esetén a termés illetve a növény tönkremehet, végzetesen károsodhat.

A permetezés menete

A permetezés nyújtotta védelem a különböző növényvédő szerek használatával jöhet létre, amelyek típusuktól függően lehetnek rovarölő, gombaölő vagy gyomirtó hatásúak. Ezeket a szekeret rendszerint vízben kell feloldani vagy vízzel elkeverni, ezt követően pedig permetezőgép segítségével egyenletesen a növények felületére felvinni. Fontos a leveleknek, hajtásoknak nemcsak a színét, hanem a fonákját is kezelni.

A permetezés típusai

A permetezett szer mennyiségétől és a kibocsátás minőségétől függően háromféle típust különböztethetünk meg: létezik ködszerű, áztató és sugárszerző permetezést. Szinte növényenként eltérő, hogy melyikük számára mikor a legoptimálisabb a permetezési művelet végrehajtása, ezért ezt fontos szem előtt tartani. Arra is figyeljünk, hogy lehetőleg mindig ideális, kedvező időjárási körülmények között végezzük el a munkát.

Gyepszőnyeg rendelés

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2022

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

Gyepszőnyeg rendelés

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2022

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu