Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Geotextília

Mi a geotextília?

A geotextília egy rendkívül sokoldalú eszköz illetve alapanyag, amelyet leginkább az építőipar hasznosít, számos formában és módon. Többféle anyagból készülnek, legtöbbször poliészterből vagy poli(vinil-alkohol)-ból. Nagyon ritkán használnak hozzájuk szerves anyagokat, ugyanis előnyük és hasznuk éppen abból származik, hogy nem bomlanak le a földben, illetve emellett vegyszerállóak és fontos az a tulajdonságuk is, hogy átengedik a vizet.

A geotextília felhasználása

Mint említettük, a geotextília egy rendkívül sokarcú anyag, ennek megfelelően változatos célokra alkalmazzák. Összetételüktől és funkciójuktól függően leggyakrabban talajrétegek elválasztására, talajerősítésre, vízelvezetésre, szűrőrétegként használják.

A geotextília szerepe a kertészetben

A geotextíliát a kertészetben és a növénytermesztésben legfőképpen a gyomosodás meggátlására – talajtakarásra – használják, mulccsal kombinálva: A könnyebb kezelhetőség érdekében örökzöld vagy évelő növényekhez ajánlják, mivel sokak számára nehézséget okozhat a plusz mulcstakaró közül vagy alól eltávolítani a lehullott leveleket, virágokat.

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2020

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2020

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu