Szabadságon vagyok. Hívását január 28-tól várom!
+36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk
Ajánlatkérés Gyepszőnyeg rendelés

Fűnyíró - Kertlexikon

Mi a fűnyíró?

A fűnyíró egy olyan elektromos- vagy benzinmotoros eszköz, amelyet a gyep, a pázsit füvének karbantartására használunk – feladata, hogy egyenlő méretűre vágja a füvet. Ezt a feladatot a szerkezetben található forgó pengék végzik el.

A fűnyíró típusai

A fűnyíró lehet elektromos, benzinmotoros, illetve akár emberi erő által hajtott is. Kivitelüket tekintve lehetnek tolható, illetve “ráülős” típusúak – az üléses fajta azok számára lehet előnyös és hasznos, akiknek nagyobb területeket kell karbantartaniuk.

Használjuk körültekintően!

A nagyobb erőfeszítéssel működtethető fűvágó szerkezetekhez (kasza, motoros kasza) képest a fűnyíróval gyorsabban és hatékonyabban lehet elvégezni a munkát, ugyanakkor balesetveszélyes is lehet – ha kellő körültekintéssel használjuk, nem lehet probléma belőle. Nélkülözhetetlen eszköz a gyepszőnyeg karbantartásához és ápolásához. Otthoni fűnyírónkat, ahhoz, hogy megfelelően működjön és jól teljesítsen, rendszeresen ellenőrizni és tisztítani kell, ezért ne feledkezzünk meg erről sem a pázsit gondozása mellett!

Mi a nyári kert teremtés sikerének 3 titka? Lehetséges-e kertet építeni nyáron? 10 emberből 9 szerint esélytelen a dolog.

Dekoratív, tartósan szép kertet szeretnénk? Nagyszerű! Célunk elérése innentől lényegében két tényezőtől függ.

Ássuk bele magunkat a kertépítés árajánlat lényeges részleteibe! Tételes ajánlatot kapott a kertjére? Ha nem, akkor…

Sajnos nagyon kevesen kérik kertészmérnök segítségét, hogy ötleteiket, elképzeléseiket és vágyaikat „fésülje össze”.

Egy amatőr számára a “tökéletes” kerttervezés és kertépítés erőt próbáló feladat. És a következő recept követésével?