Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Fűnyíró

Mi a fűnyíró?

A fűnyíró egy olyan elektromos- vagy benzinmotoros eszköz, amelyet a gyep, a pázsit füvének karbantartására használunk – feladata, hogy egyenlő méretűre vágja a füvet. Ezt a feladatot a szerkezetben található forgó pengék végzik el.

A fűnyíró típusai

A fűnyíró lehet elektromos, benzinmotoros, illetve akár emberi erő által hajtott is. Kivitelüket tekintve lehetnek tolható, illetve “ráülős” típusúak – az üléses fajta azok számára lehet előnyös és hasznos, akiknek nagyobb területeket kell karbantartaniuk.

Használjuk körültekintően!

A nagyobb erőfeszítéssel működtethető fűvágó szerkezetekhez (kasza, motoros kasza) képest a fűnyíróval gyorsabban és hatékonyabban lehet elvégezni a munkát, ugyanakkor balesetveszélyes is lehet – ha kellő körültekintéssel használjuk, nem lehet probléma belőle. Nélkülözhetetlen eszköz a gyepszőnyeg karbantartásához és ápolásához. Otthoni fűnyírónkat, ahhoz, hogy megfelelően működjön és jól teljesítsen, rendszeresen ellenőrizni és tisztítani kell, ezért ne feledkezzünk meg erről sem a pázsit gondozása mellett!

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu