Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Fűmagkeverék

Mit nevezünk fűmag-keveréknek?

A fűmagkeverék olyan változó minőségű és tulajdonságú magok keveréke, amelyet szabad területek füvesítéséhez, parkosításához alkalmazunk.

A fűmagkeverék fajtái

Igen sokféle fűmagfajtát és keverékfajtát tudunk megkülönböztetni, ráadásul változó szempontoknak megfelelően. A pontos magösszetételt ajánlatos elsősorban figyelembe venni az ideális magkeverék kiválasztásánál. Azonban ezen túl az egyes fajtáknak fantázianeveik is vannak, melyek bizonyos mértékben jelölik is, hogy milyen típust takarnak.

  • A sportkeverékek a nagyobb igénybevételt tűrő csoportba tartoznak, amelyeket kifejezetten a kevés ápolást igénylő és strapabíró gyepek kialakításához javasolnak.
  • A pázsitkeverékek közepes ápolást igénylő házikertek építéséhez ajánlottak, amelyek rendszeres gondozást és karbantartást igényelnek. De nem feltétlenül állandó és folyamatos jelleggel.
  • Az úgynevezett golfkeverékek az igazán elhivatottak számára ideálisak, azoknak, akik időt és energiát nem kímélve örömüket lelik kertjük és a pázsit gondozásában. Ez a típus ugyanis állandó odafigyelést igényel, és sok napsütést, ezért erre is ügyeljünk.

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu