Szabadságon vagyok. Hívását január 28-tól várom!
+36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk
Ajánlatkérés Gyepszőnyeg rendelés

Compo - Kertlexikon

Mi az a Compo?

Compo gyeptrágyákA Compo egy sikertörténetet írt az neves márkák között. 1956. méföldkő volt a német  vállalat pályafutásában – a Compo Sana – az első felhasználóbarát tasakokban tárolt virágföld forgalombahozásával.
A következő évtizedekben, a vállalat folyamatosan bővült a BASF üzletágazataként.

A szakmai piacra  törés 1971-ben a Nitrophoska, Hakaphos és Floranid márkák bevezetésével történt, amelyek ma már világszerte ismertek.
A Compo mára egy nemzetközileg elismert, piacvezető céggé nőtte ki magát a háztartási és kertészeti bio-kémiai szerek, csakúgy mint a professzionális használtara készült műtrágyák forgalmazójai között.

 

Szilárd kapcsolatrendszer, folyamatos sikerek

A Compo 2000 óta tagja a  világ egyik legnagyobb hamuzsír, és magnézium tartalmú, mezőgazdasági, és ipari célra kifejlesztett forgalmazójának, a K+S Group-nak.
Évtizedek óta a Compo szorosan együttműködik a kutatási területen a BASF-fel.
Sőt, 2005 óta már megkezdte intenzív együttműködést Syngenta-al az európai fogyasztók részére kifejlesztett növényvédelem területén is.
COMPO GmbH & CoA COMPO vállalat működése két szegmensre bontható: a “Fogyasztói felhasználás” és a “Professzionális felhasználók” kiszolgálására. A fogyasztói szegmens magában foglalja a széles választékban, kiváló minőségű árucikkek otthoni- és kerti felhasználásra kifejlesztett termékek forgalmazását. Míg a professzionális szegmensben a jól bevált valamint új, speciális műtrágyákat és anyagokat forgalmazzák kereskedelmi felhasználásra világszerte.

Mi a nyári kert teremtés sikerének 3 titka? Lehetséges-e kertet építeni nyáron? 10 emberből 9 szerint esélytelen a dolog.

Dekoratív, tartósan szép kertet szeretnénk? Nagyszerű! Célunk elérése innentől lényegében két tényezőtől függ.

Ássuk bele magunkat a kertépítés árajánlat lényeges részleteibe! Tételes ajánlatot kapott a kertjére? Ha nem, akkor…

Sajnos nagyon kevesen kérik kertészmérnök segítségét, hogy ötleteiket, elképzeléseiket és vágyaikat „fésülje össze”.

Egy amatőr számára a “tökéletes” kerttervezés és kertépítés erőt próbáló feladat. És a következő recept követésével?