Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Compo

Mi az a Compo?

Compo gyeptrágyákA Compo egy sikertörténetet írt az neves márkák között. 1956. méföldkő volt a német  vállalat pályafutásában – a Compo Sana – az első felhasználóbarát tasakokban tárolt virágföld forgalombahozásával.
A következő évtizedekben, a vállalat folyamatosan bővült a BASF üzletágazataként.

A szakmai piacra  törés 1971-ben a Nitrophoska, Hakaphos és Floranid márkák bevezetésével történt, amelyek ma már világszerte ismertek.
A Compo mára egy nemzetközileg elismert, piacvezető céggé nőtte ki magát a háztartási és kertészeti bio-kémiai szerek, csakúgy mint a professzionális használtara készült műtrágyák forgalmazójai között.

 

Szilárd kapcsolatrendszer, folyamatos sikerek

A Compo 2000 óta tagja a  világ egyik legnagyobb hamuzsír, és magnézium tartalmú, mezőgazdasági, és ipari célra kifejlesztett forgalmazójának, a K+S Group-nak.
Évtizedek óta a Compo szorosan együttműködik a kutatási területen a BASF-fel.
Sőt, 2005 óta már megkezdte intenzív együttműködést Syngenta-al az európai fogyasztók részére kifejlesztett növényvédelem területén is.
COMPO GmbH & CoA COMPO vállalat működése két szegmensre bontható: a “Fogyasztói felhasználás” és a “Professzionális felhasználók” kiszolgálására. A fogyasztói szegmens magában foglalja a széles választékban, kiváló minőségű árucikkek otthoni- és kerti felhasználásra kifejlesztett termékek forgalmazását. Míg a professzionális szegmensben a jól bevált valamint új, speciális műtrágyákat és anyagokat forgalmazzák kereskedelmi felhasználásra világszerte.

Gyepszőnyeg rendelés

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2021

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

Gyepszőnyeg rendelés

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2021

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu