Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Compo

Mi az a Compo?

Compo gyeptrágyákA Compo egy sikertörténetet írt az neves márkák között. 1956. méföldkő volt a német  vállalat pályafutásában – a Compo Sana – az első felhasználóbarát tasakokban tárolt virágföld forgalombahozásával.
A következő évtizedekben, a vállalat folyamatosan bővült a BASF üzletágazataként.

A szakmai piacra  törés 1971-ben a Nitrophoska, Hakaphos és Floranid márkák bevezetésével történt, amelyek ma már világszerte ismertek.
A Compo mára egy nemzetközileg elismert, piacvezető céggé nőtte ki magát a háztartási és kertészeti bio-kémiai szerek, csakúgy mint a professzionális használtara készült műtrágyák forgalmazójai között.

 

Szilárd kapcsolatrendszer, folyamatos sikerek

A Compo 2000 óta tagja a  világ egyik legnagyobb hamuzsír, és magnézium tartalmú, mezőgazdasági, és ipari célra kifejlesztett forgalmazójának, a K+S Group-nak.
Évtizedek óta a Compo szorosan együttműködik a kutatási területen a BASF-fel.
Sőt, 2005 óta már megkezdte intenzív együttműködést Syngenta-al az európai fogyasztók részére kifejlesztett növényvédelem területén is.
COMPO GmbH & CoA COMPO vállalat működése két szegmensre bontható: a “Fogyasztói felhasználás” és a “Professzionális felhasználók” kiszolgálására. A fogyasztói szegmens magában foglalja a széles választékban, kiváló minőségű árucikkek otthoni- és kerti felhasználásra kifejlesztett termékek forgalmazását. Míg a professzionális szegmensben a jól bevált valamint új, speciális műtrágyákat és anyagokat forgalmazzák kereskedelmi felhasználásra világszerte.

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu