Hívását hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Biokertészet

A biokertészet fogalma

A biokertészet egy olyan kertészeti forma és módszer, amelyben mellőznek minden szintetikus, vagyis nem természetes növényvédő szert, műtrágyát és tápoldatot, illetve bármilyen olyan anyagot, amely nem szerves illetve természetes eredetű. A biokertészet fontos jellemzője továbbá, hogy az úgynevezett biokertben a különböző fajtájú növények nem szigorú rendben, szisztéma szerint és elkülönítve kerülnek művelésre, hanem mintegy egymás mellett, tulajdonképpen szimbiózisban.

A biokertészet előnyei

Sokan érvelnek amellett, hogy a biogazdálkodás keretében megművelt növények és megtermett zöldségek-gyümölcsök egészségesebbek, életminőségük sokkal magasabb, nem utolsósorban pedig, az ehető-fogyasztható termések esetében, ízletesebbek és szintén magasabb minőségűek. A biokertészet a természetes anyagok és folyamatok előtérbe helyezésének köszönhetően erősíti a biodiverzitást, elősegíti a növények és a talaj megerősödését.

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2020

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2020

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu