Biogazdálkodás

Mi a biogazdálkodás?

A biogazdálkodás a gazdálkodás egy olyan módja, amely mellőzi a szintetikus trágyát és a különféle, nem természetes növényvédő szereket, valamint minden típusú vegyszert, illetve a növények természetes életciklusára hagyatkozik. A növények termesztéséhez nem használ a termés mennyiségét növelő és jellegét megváltoztató készítményeket, hormonokat sem.

A biogazdálkodás története

A biogazdálkodás egyáltalán nem új keletű tevékenység, hiszen az emberiség tulajdonképpen egészen addig biogazdálkodást végzett, amíg meg nem jelentek a modern technológiák, ki nem kísérletezték a különféle szintetikus szereket, amelyekkel különféle módokon befolyásolni tudták a termést és a hozamot.

A biogazdálkodásban alkalmazott technikákról

A biogazdálkodásban előszeretettel használják a vetésforgót, hiszen az csökkentheti a talajromlást illetve a kártevők mértékét is a talajban. Nem feltétlenül célja a gyomok teljes kiirtása, inkább a csökkentésüket és a kontrolljukat tartja megfelelőnek.

Gyepszőnyeg rendelés

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2023

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

Gyepszőnyeg rendelés

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2023

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu