Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Beöntözés

Mi a beöntözés?

A beöntözés egy növényvédelmi technika, amelynek a segítségével még biztosabb oltalmat garantálhatunk növényeink, és főképp a gyengébb, védtelenebb palánták számára.

A beöntözés menete

A beöntözéshez a növények illetve a fák méretétől függően több liter oldatot (víz és növényvédő szer) kell eljuttatni a tövekhez – az oldat minőségét és összetételét az határozza meg, hogy milyen kórokozó vagy kártevő ellen védekezünk, esetleg a károkozás után mit szeretnénk pontosan helyrehozni, kezelni.

A beöntözést a trágyázás során is alkalmazzák, mégpedig az indító trágyázás keretében, amikor is különböző tápoldatokkal látják el a kezelendő területet.

A beöntözéshez használt anyagok

A beöntözéshez általában különféle növényvédő és gombaölő, baktériumölő szereket alkalmaznak; ide tartoznak például a levéltetű ellen bevethető szerek (pl. Actara – más rovarkár ellen is véd illetve hatásos), a baktériumokat és gombákat távol tartó készítmények (Trifender, stb.).

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2020

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2020

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu