Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Gyepszőnyeg vásárlással kapcsolatos információk

Hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket, az alábbiakban szeretnénk tisztázni a gyepszőnyeg rendelésével és vásárlásával kapcsolatos információkat!

A gyepszőnyeg megrendelése és kifizetése

Gyepszőnyeg tekercsek

 • A weboldalon közzétett akciós gyepszőnyeg árlista csak internetes megrendelés esetén érvényes! Telefonos rendelésfelvételre nincsen lehetőség.
 • A gyepszőnyeg megrendelés a Megrendelő email címére elküldött visszaigazoló értesítés után tekinthető elfogadottnak. Ebben az emailben kapja meg a gyáli telep pontos útvonaltervét is.A gyepszőnyeg rendelés teljes vételárának kiegyenlítése utólagos banki utalással nem lehetséges.
 • Telephelyen az átvételkor:
  A telephelyi személyes átvétel esetén a fizetés csak készpénzzel lehetséges – kizárólag 300 m2-ig. Bankkártyás fizetésre sajnos nincsen még lehetőség. Átfutási idő minimum 2 munkanap!
  Nagyobb mennyiségű gyepszőnyeg rendelésekor – 300 m2 felett – a teljes vételárat előre utalással kell kiegyenlíteni. Ez esetben időben adja le rendelését, minimum 4 munkanappal az elszállítás előtt!
 • Amennyiben mi szállítjuk ki Önnek a gyepet:
  Kizárólag előre utalással. Kizárólag a teljes vételár beérkezése után lehetséges a rendelés teljesítése. Minimálisan számolni kell 5 munkanap átfutási idővel!

Gyeptrágya – kiegészítő termékek

   • A „kiegészítő termék” – például a gyeptrágya – megrendelések teljesítése harmadik fél raktárkészletétől is függ. Így esetleg előfordulhat, hogy a gyepszőnyeg kiszolgálásával egy időben ez nem teljesül. Ilyen esetben természetesen a Megrendelő elállhat a kiegészítő termékek későbbi átvételétől. A „kiegészítő termékek” kifizetése – számla ellenében – kiszállításkor előre-utalással, vagy a termék személyes telephelyi átvételekor fizetendő készpénzben.
   • FONTOS! – Amennyiben Ön kiszállítással rendelte meg a gyepszőnyeget és műtrágyát is szeretett volna mellé, kérem ellenőrizze majd, hogy a díjbekérőn szerepel-e erre vonatkozó tétel! Ha nem találja, abban az esetben nem tudjuk Önt kiszolgálni, így kérem vásárolja meg máshol!

Személyes átvétel – amikor Ön szállítja el a gyepet

   • Tekercsben a gyepszőnyegAmennyiben váratlanul bekövetkezett időjárási, műszaki, vagy egyéb előre nem kalkulálható okból a gyepszőnyeg átadása meghiúsul, úgy a gyepszőnyeg átvételére a lehető legrövidebb időn belül új időpontot egyeztetünk.
   • Amennyiben a Megrendelő a gyepszőnyeg kiszállítását nem rendeli meg, úgy annak elviteléről maga tartozik gondoskodni.
   • A gépi rakodást a telephelyi személyes átvételkor csak rakodógéppel, és csak nyitott teherautóra vállaljuk. A kisebb mennyiségek utánfutóra, zárt kisteherautóba vagy személyautóba történő kézi rakodása a Megrendelő feladata!
   • FONTOS! Gyepszőnyeget saját szállításra csak a szállító jármű forgalmi engedélyében feltüntetett súlyhatáráig adhatunk ki.
    A kiadott áru lemért tömegét kötelesek vagyunk a forgalmi szerint engedélyezett terhelhetőséggel összevetni!

Házhoz szállítás – amikor kiszállítjuk Önnek a gyepet

   • Amennyiben váratlanul bekövetkezett időjárási, műszaki, vagy egyéb előre nem kalkulálható okból a gyepszőnyeg házhoz szállítása meghiúsul, úgy a gyepszőnyeg kiszállítására a lehető legrövidebb időn belül új időpontot egyeztetünk.
   • A termék házhoz szállítását – minimum 5 munkanappal előre leadott rendelés esetén – díjmentesen megszervezzük. A gyepszőnyeg szállítását fuvarozó partnereink végzik, de a gyepszőnyeg fuvar áráról online rendszerünk tájékoztató árat ad. Amennyiben a végső szállítási ár eltérne az online rendszer által kalkulált díjtól, azt természetesen telefonon egyeztetjük Önnel – még a kiszállítás megszervezése előtt. A szállítás díj minden esetben az azt végző fuvarozó vállalkozónak fizetendő. Tehát a fuvarról számlát is a fuvarozó ad.
   • Az autó indokolatlan várakoztatása esetén, bruttó 15.000 Ft állásdíjat számol fel a fuvarozó minden megkezdett óránként.

Garanciális problémák kezelése

   • A Megrendelőnek a gyepszőnyeg megfelelő minőségéről és mennyiségéről az áru átvételekor kell meggyőződnie.
   • A gyeptégla „élő termék”, ezért utólagos reklamációkra – kizárólagosan a minőségre vonatkozóan – és kizárólag az átvétel napján délután 17:00-ig, és csak írásban van lehetőség, az info@palkovitskert.hu email címre elküldve! Minőségi problémák esetében fényképeket is kérünk csatolni a levélben!
   • A késedelmes és/vagy nem szakszerű szállításból, illetve nem szakszerű telepítésből eredő károkért a gyártó felelősséget nem vállal!
   • FONTOS! – A nyári időszakban, amennyiben a nappali csúcshőmérséklet meghaladja a 30°C-ot, a gyepre a gyártó  – az átvételt követően – semmilyen garanciát nem vállal!

Gyepszőnyeg felszedésre, kiadásra vagy kiszállításra hétfőtől – péntekig van lehetőség. Rendeléssel és szállítással kapcsolatos információk telefonon, kizárólag munkanapokon 9 és 17 óra között:
+36 20 256 0079 – Palkovits Márk

Gyepszőnyeg rendelés

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS - 2023

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron, most!

REFERENCIÁK

Gyepszőnyeg rendelés

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS - 2023

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

Gyepszőnyeg rendelés

Árajánlat professzionális kertépítésre

Minőségi anyagok, tapasztalt szakemberek. Mondja el igényeit!

GYIK

Gyepszőnyeg rendelés

Gyepfelszedés most bevezető áron - 2023

Kattintson és számolja ki online a gyepfelszedés pontos árát!

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu