Hívását munkanapokon 9 és 17 óra között várom!
+36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk
Ajánlatkérés Gyepszőnyeg rendelés

Előtte - Utána

Balatonakarattya  Térkövezés, térburkolás
A munka kivitelezésére Balatonakarattyán került sor. Feladatunk térkövezés, térburkolás volt egy közvetlen vízparti telekrészen. A Megbízó igényeinek megfelelően a térburkolás indiai homokkővel történt. A hagyományos sóder-murva rétegek mellett, 15 cm-es betonágy kialakítására is sor került a térkövezés előtt.
Herend  Térkövezés, térburkolás
Ez a munka Herenden kertépítés helyett csak térburkolás, térkövezés volt. (A térkövezés tulajdonképpen a térburkolásnak az a speciális fajtája, amikor a térburkolat Viacolor vagy más térkővel készül.) Ennek a munkának a szépségét a lejtések kialakítása, szintkülönbségek összekötése adta.
Budapest, Budafok  Kertépítés, öntözés
Ennek a 230 m2-es kertnek a tulajdonosa egy kisgyermekes fiatal pár. A kertépítés célja egy könnyen karbantartható kert kialakítása volt - füvesítés, Hunter öntözőrendszer telepítése, kerti játszótér kialakítása, és a kert kerítésének takarása. A füvesítés gyepszőnyeggel történt, az öntözést pedig egy 4 körös, Hunter automata öntözőrendszer látja el hálózati vízforrásról.
Budapest, Csepel  Kertépítés, öntözés
A kertépítés itt egy ikerház felében történt. A megrendelő egy kisgyermekes fiatal pár. A kertépítés része volt némi tereprendezés, füvesítés, Rain Bird öntözőrendszer telepítése, kerti grill cseréje és egy kis kerti út térburkolása a gyep megóvása érdekében. A füvesítés gyepszőnyeggel történt, az öntözést a Rain Bird automata öntözőrendszer fúrt kútról látja el.
Alsóörs  Kertépítés, öntözés
Egy alsóörsi nyaraló elöregedett kertjéből született ez a kevés ápolást igénylő, könnyen karbantartható kert. Füvesítés gyepszőnyeggel, öntözés Hunter automata öntözőrendszer révén, hálózati vízforrásról. A szép fű rendszeres öntözést igényel, az öntözéshez pedig az automata öntözőrendszer - nem csak nyaralók kertjében! - ma már elengedhetetlen.

Mi a nyári kert teremtés sikerének 3 titka? Lehetséges-e kertet építeni nyáron? 10 emberből 9 szerint esélytelen a dolog.

Dekoratív, tartósan szép kertet szeretnénk? Nagyszerű! Célunk elérése innentől lényegében két tényezőtől függ.

Ássuk bele magunkat a kertépítés árajánlat lényeges részleteibe! Tételes ajánlatot kapott a kertjére? Ha nem, akkor…

Sajnos nagyon kevesen kérik kertészmérnök segítségét, hogy ötleteiket, elképzeléseiket és vágyaikat „fésülje össze”.

Egy amatőr számára a “tökéletes” kerttervezés és kertépítés erőt próbáló feladat. És a következő recept követésével?