Hívását hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között várom! +36 (20) 256 0079 - Palkovits Márk

Előtte/Utána album – Kertépítés képek

A munka kivitelezésére Balatonakarattyán került sor. Feladatunk térkövezés, térburkolás volt egy közvetlen vízparti telekrészen. A Megbízó igényeinek megfelelően a térburkolás indiai homokkővel történt. A hagyományos sóder-murva rétegek mellett, 15 cm-es betonágy kialakítására is sor került a térkövezés előtt.

Ez a munka Herenden kertépítés helyett csak térburkolás, térkövezés volt. (A térkövezés tulajdonképpen a térburkolásnak az a speciális fajtája, amikor a térburkolat Viacolor vagy más térkővel készül.) Ennek a munkának a szépségét a lejtések kialakítása, szintkülönbségek összekötése adta.

Ennek a 230 m2-es kertnek a tulajdonosa egy kisgyermekes fiatal pár. A kertépítés célja egy könnyen karbantartható kert kialakítása volt – füvesítés, Hunter öntözőrendszer telepítése, kerti játszótér kialakítása, és a kert kerítésének takarása. A füvesítés gyepszőnyeggel történt, az öntözést pedig egy 4 körös, Hunter automata öntözőrendszer látja el hálózati vízforrásról.

A kertépítés itt egy ikerház felében történt. A megrendelő egy kisgyermekes fiatal pár. A kertépítés része volt némi tereprendezés, füvesítés, Rain Bird öntözőrendszer telepítése, kerti grill cseréje és egy kis kerti út térburkolása a gyep megóvása érdekében. A füvesítés gyepszőnyeggel történt, az öntözést a Rain Bird automata öntözőrendszer fúrt kútról látja el.

Egy alsóörsi nyaraló elöregedett kertjéből született ez a kevés ápolást igénylő, könnyen karbantartható kert. Füvesítés gyepszőnyeggel, öntözés Hunter automata öntözőrendszer révén, hálózati vízforrásról. A szép fű rendszeres öntözést igényel, az öntözéshez pedig az automata öntözőrendszer – nem csak nyaralók kertjében! – ma már elengedhetetlen.

PRÉMIUM GYEPSZŐNYEG RENDELÉS

Saját fuvar? Házhoz szállítás? Rendeljen akciós áron most!

REFERENCIÁK

AKCIÓS GYEPSZŐNYEG TELEPÍTÉS

Dőljön hátra és bízza a profikra! Lesse meg áraimat!

ÁRLISTÁK

Legfrissebb híreink

A gyepszőnyeg és a pázsit ápolása szeptemberben
A gyepszőnyeg és pázsit ápolása szeptemberben is tartogat számunkra feladatokat. De alkalmas arra is, hogy alaposan átszellőztessük a ...
Gyepszőnyeg ápolási és gondozási tanácsok
Milyen óvintézkedéseket lehet tenni azért, hogy a gyepszőnyeg minél tovább megőrizze üde, zöld színét? Ingyenes gyepszőnyeg ápolási tanácsok ...
Gyepszőnyeg és pázsit ápolás augusztusban
A gyepszőnyeg és pázsit ápolás augusztusban sem maradhat el. Ne feledjük, hogy ilyenkor használhatunk nitrogénben dús gyeptrágyát utoljára ...

KERTLEXIKON

Itt minden információt megtalálhat, ami egy kerthez kapcsolódik.

Professzionális kertépítés - prémium anyagokkal

Kattintson és kérjen tételes árajánlatot most!

palkovits kert logo

"Családi vállalkozás vagyunk. Prémium alapanyagokkal, garanciákkal és határidőre dolgozunk. Csak azt vállaljuk, amihez értünk!"

9 ÉRV MELLETTÜNK

KAPCSOLAT

Gyál-Budapest, Balatonalmádi

+36 20 256 0079

info@palkovitskert.hu